Да се пукнеш от кеф!

icon
Sofialive.bg

Може и да не знаеш, че американецът Джон Къртис е изобретил първата модерна дъвка през 1848, но със сигурност помниш една от емблемите на някогашното безгрижно детство. Сещаш ли се как, докато си се прибирал от училище, си отскачал съвсееем случайно до попътната бакалничка, за да изхарчиш с кеф 10-те си стотинки? Да, точно за нея ти говорим: любимата дъвка Идеал отново е на пазара! За хубавата новина трябва да благодарим на бонбонена фабрика „Алпи"-Асеновград - единственият роден производител на дъвки у нас, който прави нещата от край до край. И за да ни зарадват още повече, са се постарали да запазят почти всичко по старому - такова, каквото го помним и обичаме. Нас ни грабна фактът, че в продукта няма консерванти и можем спокойно да си дъвчем без притеснения. Има и още една малка подробност: днешните Идеалки правят в пъти по-големи балони отпреди!

ideal_pic1_1024 

Българският производител те кани не само на разходка до твоето детство, но и на вълнуващо пътешествие из красивата ни родина. При закупуването на всяка дъвка Идеал ще откриеш картинка на един от 100-те национални туристически обекта. От теб се иска да ги съхраняваш прилежно в два специални албума, които са съвсем безплатни. Събереш ли 50 картинки в някой от тях, побързай да се регистрираш във Facebook страницата на Идеал, където трябва да споделиш снимка на предпоследните две страници от вече попълнения албум. От там нататък ти стискаме палци да си един от щастливците, спечелил я велосипед, я ски, я палатка или пък някоя от другите награди.

И така - не се сдържахме да ти споделим, че Идеал са се завърнали. Сега можем спокойно да се разнообразим с разкази от едно време и любопитни истории с любимите дъвки от детството.

Местата където ще ги срещнеш със сигурност са Kaufland -
при бонбоните и на касите със захарни изделия;
бензиностанции Лукойл; верига Lafka -
дъвка Идеал плюс комплекти "Опознай България",
както и в други по-малки обекти.
Ако пък не ги отркиеш там, можеш да ни пишеш на и-мейл: postmaster@sofialive.bg

Текст Деяна Узунова