София избира любимото си място

icon
Sofialive.bg

Великден и Коледа минаха, рождените ни дни не са скоро, но пак си намерихме повод да почерпим и да раздадем награди. И за да е по-интересно, а и понеже сме любопитни да ни кажеш къде обичаш да ходиш, решихме да облечем подаръците във Facebook игра.

clubs1_1024

От понеделник, 20 април, стартира играта на Sofia Live София избира любимото си място, в която ти ще заемеш ролята на експерт по яките градски локации. Миналата седмица гласува за това къде предпочиташ да похапваш, а тази очакваме да чуем кой е любимият ти клуб или бар. Втората категория вече е активна. Тя включва подбрани столични нощни заведения, сред които можеш лесно и бързо да избереш своя фаворит.

clubs2_1024

И понеже сме готини, както добре знаеш, няма да те оставим на сухо. Всяко заведение е подготвило приятна изненада за един от гласувалите за него - ваучер за двама на определена стойност, който можеш да споделиш със свежа компания. Бързаме да обясним, че можеш да дадеш гласа си за повече от едно заведение в категория, но ако спечелиш веднъж, автоматично изскачаш от томболата за останалите подаръци. Така де, да има за всеки. Но пък почерпките не са малко, така че лозунгът "Играй и спечели" в нашия случай е съвсем, съвсем верен. Давай смело към играта, че имаш само по няколко дни за категория!

 

Ето и победителите от първия кръг на играта. Десетте късметлии печелят почерпка на стойност 60,00 лв. от ресторанта, за който са гласували.


Sofia Live игра image

Ето и победителите от втория кръг на играта. Десетте късметлии печелят почерпка на стойност 50,00 лв. от клуба/бара, за който са гласували.

Sofia Live image

Бързо хапване по мексикански