Агент Солт

icon
Sofialive.bg

Агент Солт излезе точно навреме - в разгара на лятото, когато в Америка се вихреше шпионски скандал с участието на секси рускини. Това обаче е единствената му връзка с действителността. Оттук нататък се започва една истерия, където Анджелина Джоли е агент на ЦРУ, набеден в двоен шпионаж. В резултат на тази несправедливост тя събува високите токчета, навива ръкавите на ризата, боядисва си косата, прави си базука от крак на маса и хуква да си чисти името - май в такава последователност беше.

Въпреки зверската дандания шансът на човек да му се доспи е от реален по-реален. Агент Солт ни припомни абсурдните сцени на разрушение в Умирай трудно 4 и патоса на Роки 6. Поне да бяха пъхнали малко от иронията на който и да е Гол пищов, ама не. Едно не може да му се отрече обаче - филмът е за предпочитане пред Истинска измама с Том Круз и Камерън Диаз, да речем, колкото и немощен да е като цяло.
www.sonypictures.com/movies/salt

внимавай в картинката
Джоли съвсем не на ужким и абсолютно сама прави каскадьорските си сцени, респект за което.

с една дума
БАЗУКА. Всъщност става въпрос за музикален инструмент, а не за оръжие, каквото всички си мислят, че е. Американският радиоводещ Боб Бърнс го сглобява от две тръби и фуния за уиски. Надувал го в предаванията си през 40-те години, за да се прави на интересен.

Пада си по картите диксит и е голяма шегаджийка