Здрач: Зазоряване, I част

icon
Sofialive.bg

Получаваме също и така чаканата от някои гореща любовна сцена между двамата, и то не къде да е, ами в Рио де Жанейро. Една от най-досадните филмови двойки напоследък заминава за Бразилия на меден месец, където Бела забременява от раз, но нещата се усложняват и тя едва не гушва букета при раждането (ама това ще видим чак във втората част, извинявай, развалихме ти изненадата). На свой ред, след всичкото мрънкане досега, Едуърд гризва жена си по вратлето и я прави безсмъртна, така че всички я приемат в клана Кълън с цветя и рози. И вместо с това да се сложи край на тази лигава история, се оказва, че дъщеря им е някакъв суперспециален хибрид, което адски много дразни един друг клан вампири - Волтурите.

Странното тук е, че за режисьорското столче на Здрач: Зазоряване лично се е натискала София Копола, но след като става ясно, че последният филм ще е разделен на две части, тя достойно се отказва. Водени са преговори и с Гъс ван Сант, но в крайна сметка за режисьор е избран американецът Бил Кондон, който се уреди с Оскар през 1999-а за сценария си на филма Богове и чудовища.

с една дума
РИО. Рио де Жанейро е най-посещаваният град в южното полукълбо и в него се намира едно от Новите седем чудеса на света - статуята на Исус Христос. Адио, Рио пък е велик български филм на режисьора Методи Андонов.