Огледалце, огледалце

icon
Sofialive.bg

Тарсем Сингх, за него сме отворили дума. Последната му чудесия нещо хич не ни се хареса, въпреки че продължаваме да го тачим за Падането. Тогава индийският режисьор обвини студиото Relativity Media, че прекалено са му се бъркали в работите, но и сега не е по-различно. Първо имаше проблем с името на филма (Тарсем искаше да е само Сняг), а после и трейлърът не му хареса (нямал много общо със самата лента и изглеждал леко дебилен).

Иначе се подготви за епична екранизация на старата приказка със здрави ефекти и шармантни костюми, които по думите на Джулия Робъртс (злата мащеха) тежали цял тон и тя, горката, дори разтегнала мускул по време на снимките. Ролята на Снежанка пък е отишла при Лили Колинс, която тук ни напомня на Одри Хепбърн (и как върти мечове, ако знаеш!), а красивият принц е карамелизираният Арми Хамър (онзи с ролята на близнаците в Социалната мрежа). Или, както казва самият режисьор: „Подгответе се за детско филмче", което всъщност е добра новина.

с една дума
СНЕЖАНКА. Най-известната екранизация по приказката на Братя Грим си остава анимацията на Дисни от 1937-а. Любимият филм на Адолф Хитлер, какво повече да добавим.