Soul Fiction

icon
Sofialive.bg

Топла майска вечер, приятна градина, латино и афро ритми, преплетени с дийп и соулфул хаус звучене, и истински кавал. Звучи магично, нали? Този вълнуващ сценарий ще се случи на 30 май, събота, когато George Quest & Soulful Traveller от Soul Fiction ще гостуват на столичния Tell Me Bar. Агентите са ти подготвили и супер изненада - специален гост на партито ще бъде Живко Василев, който ще ти подари красиво изпълнение на кавал.

soul_fiction image
Soulful Traveller и George Quest от Soul Fiction

Официалните имена зад Soul Fiction са двамата диджеи Soulful Traveller и George Quest, както и Александър Ралфиета-Ralfa, който е на ти с флейтата. За тях проектът е движещата сила в живота им - незабравима, неописуема, завладяваща. В края на май със сигурност ще завладеят и теб, за което ще им помогне талантливият Живко Василев - част от ядрото на банда Del Padre. Приготви удобни обувки, които с кеф да скъсаш от танци и не се колебай да повикаш колкото можеш повече приятели.

del padre image
Живко Василев с Del Padre

А след като партито на 30-и ти хареса твърде много, в което сме абсолютно сигурни, стягай багажа за морето и газ към Варна. Там агентите от Soul Fiction са ти подготвили две страхотни летни събития в морскиq бар Cubo с кралицата на европейската afro house сцена Cincity и легендарния диджей и продуцент Zepherin Saint. Знаем, че звучи обещаващо, но за тях ще те надъхаме по-нататък. Хайде сега чао от нас, чакаме те в Tell Me Bar за по едно (две-три).