Напоследък,
в опита си да преборим успиването през деня, причинено от тежката жега,
обръщаме по две-три чаши на ден (кафе, ти какво си помисли). И понеже обичаме
да си угаждаме, бързаме да те светнем какво съкровище открихме. Името му е DABOV Specialty Coffee и ще го откриеш на улица Любен Каравелов 58, както и онлайн на
www.dabov.bg.
А сега внимавай и записвай!
Кафетата
DABOV Specialty Coffee са специални. Не само, защото за тях е отговорен
нашият приятел Йордан
Дъбов, а защото описвайки ги, спокойно можеш да използваш думата
превъзходни. При създаването на
перфектното кафе важен е целият процес. Първо се избира висококачествено зелено
кафе, като за тази цел Йордан Дъбов пътува всяка година до страните
производители, където се запознава с технологията на обработка на кафето,
начина на съхранение и транспортиране и съвсем не на последно място - вкусовите
качества на различните партиди. След подбора на точната партида, кафето се
изпича в една от най-добрите пекарни на бранда в света. Разбирачите използват
немска машина Probat с капацитет на едно изпичане 12 кг. Зеленото кафе се тества, като се пече на различни нива и се дегустира
неколкократно по различни методи. И за финал се получава необходимото за
съвършената чаша кафе.
Размечтахме
се и отиваме да си направим по едно. А ти разцъкай в сайта им и избери точния
за теб продукт.
Напоследък,
в опита си да преборим успиването през деня, причинено от тежката жега,
обръщаме по две-три чаши на ден (кафе, ти какво си помисли). И понеже обичаме
да си угаждаме, бързаме да те светнем какво съкровище открихме. Името му е DABOV Specialty Coffee и ще го откриеш на улица Любен Каравелов 58, както и онлайн на www.dabov.bg.
А сега внимавай и записвай!
Кафетата
DABOV Specialty Coffee са специални. Не само, защото за тях е отговорен нашият приятел Йордан
Дъбов, а защото описвайки ги, спокойно можеш да използваш думата превъзходни. При създаването на
перфектното кафе важен е целият процес. Първо се избира висококачествено зелено
кафе, като за тази цел Йордан Дъбов пътува всяка година до страните
производители, където се запознава с технологията на обработка на кафето,
начина на съхранение и транспортиране и съвсем не на последно място - вкусовите
качества на различните партиди. След подбора на точната партида, кафето се
изпича в една от най-добрите пекарни на бранда в света. Разбирачите използват
немска машина Probat с капацитет на едно изпичане 12 кг. Зеленото кафе се тества, като се пече на различни нива и се дегустира
неколкократно по различни методи. И за финал се получава необходимото за
съвършената чаша кафе.
Размечтахме
се и отиваме да си направим по едно. А ти разцъкай в сайта им и избери точния
за теб продукт.
Етикети:
Гласували общо: 1 потребители