Мисля, че видът ми е достатъчен, за да си наясно кой съм и какъв съм. Аз съм Boss, но не просто Boss, а Boss Beyond.
Отвъд какво си?
Отвъд възприятията за познато и банално. Отвъд скуката. Чупя клишетата, провокирам, изкушавам. По един или друг начин.
И какви са тези начини?
Имам два много сигурни и безотказно работещи. Единият е вкусът на забайоне и сироп с вкус на ром, a вторият е вкусът на шоколад и сироп с вкус на ром. Разбира се, за пълно отказване от задръжките, поднасям изкушението с фина глазура от бял или млечен шоколад.
Ясно е, че на сладоледите. Също така успешно менажирам човешкото настроение в позитивна посока, и диктувам откъсването от скуката. Накратко, искаш аз да съм ти Boss, бъди сигурен.
Брей, че самочувствие!
Само защото е напълно покрито и съм абсолютно уверен в себе си и качествата си. Можеш преспокойно да ми се довериш.
Когато можеш да уловиш мига. Когато не те е страх да се отдадеш изцяло. Когато посмееш да направиш крачката, която ще те отведе отвъд. Тогава и само тогава можеш да бъдеш истински Boss.
И кога си поставяш ограничения?
Аз? Никога.
В зелените фризери на Nestle, разбира се!
Новият Boss Beyond пристига това лято със стил и неповторимо обаяние. Знае как да изкушава - дали с вкус на забайоне и сироп с вкус на ром или с вкус на шоколад и сироп с вкус на ром, той винаги е наоколо, винаги готов да те засили към незабравимо преживяване. Срещнахме го в зеления фризер на Nestle и сега бързаме да ти го представим.
Здрасти,
представи се накратко.
Мисля, че видът ми е достатъчен, за да си наясно кой съм и какъв съм. Аз
съм Boss, но не просто Boss, а Boss Beyond.
Отвъд какво си?
Отвъд възприятията за познато и банално. Отвъд скуката. Чупя клишетата,
провокирам, изкушавам. По един или друг начин.
И какви са тези
начини?
Имам два много сигурни и безотказно работещи. Единият е вкусът на забайоне и
сироп с вкус на ром, a вторият е вкусът на шоколад и сироп с вкус на ром. Разбира се, за пълно отказване от задръжките, поднасям изкушението с фина глазура от бял или млечен шоколад.
Разбрахме,
задръж така, че май трябва да отскочим до хладилника. Че си Beyond ясно,
а чий Boss си?
Ясно е, че на сладоледите. Също така успешно менажирам човешкото настроение
в позитивна посока, и диктувам откъсването от скуката. Накратко, искаш аз да
съм ти Boss, бъди сигурен.
Брей, че
самочувствие!
Само защото е напълно покрито и съм абсолютно уверен в
себе си и качествата си. Можеш преспокойно да ми се довериш.
Как се става
Boss?
Когато можеш да уловиш мига. Когато не те е страх да се
отдадеш изцяло. Когато посмееш да направиш крачката, която ще те отведе отвъд.
Тогава и само тогава можеш да бъдеш истински Boss.
И кога си
поставяш ограничения?
Аз? Никога.
Къде можем да те срещнем?
В зелените фризери на Nestle, разбира се!
Текст Ивайло Александров