Предстоящи събития в НДК

До 1 януари 2020 г. посетителите в НДК ще могат да разгледат Фото-изложбата по случай 33 години Новогодишен музикален фестивал.

Експозицията ще бъде разположена на вход А4 в НДК, а посетителите могат да я видят всеки ден до началото на следващата година.

Събития в НДК /16 декември – понеделник/

Най-обичаните изпълнители и групи като Орлин Горанов, Кристина Димитрова, „Сигнал”, Роси Кирилова, „Трамвай № 5”, Мими Иванова, Христо Кидиков,Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова се о бединяват, за да създадат празник на българската музика с концерт „Звездите на България”. На 16 декември от 20:00 ч. зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от над 30 вечни хита, сред които „Светът е за двама” „Може би”, „Боса по асфалта”, „Детски спомен”, „Усмивката”, „Да те жадувам” и много други.

Тази година отбелязваме 90 години от рождението на големия оперен певец Николай Гяуров – един от най-големите оперни изпълнители, оставил ярка следа в програмата на Новогодишния музикален фестивал през годините. В тази връзка организаторите на фестивала в лицето на НДК предвиждат редица събития в негова чест. На 16 декември от 17:00 ч. в зала 4 на НДК ще се проведе среща – разговор за Гяуров, а от 18:30 ч. в кино „Люмиер Лидл” ще прозвучи концертен запис на операта от Верди „Атила”.

Клавирен рецитал на виртуозната Антонина Бонева и младия пианист Теодор Пазов ще представи обичаните от всички балади на Фредерик Шопен на 16 декември от 19:00 часа в зала 9. Концертът следва линията зададена в тазгодишното издание на Новогодишния музикален фестивал, а именно да среща на една сцена млади таланти, редом до утвърдени вече имена.

В зала 10 на НДК на 16 декември между 10:00 и 13:00 ч. ще се проведе първата дискусия от кампанията на „24 часа” под наслов „Карай умно, стигни жив”.

Книгата „Човешкият цирк и Крикор Азарян” на Димитър Стайков ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” на 16 декември от 16:00 ч.

Книгата е изследване на живота и творчеството на големия режисьор между бреговете на различни жанрове. Наред с тълкуването на неговите спектакли, за първи път се представят интимните спомени и размисли на Азарян за събития и срещи, моделирали отношението му към света и другите. Те са важни за изясняване на стила и методологията на режисьора.

Още една книга в същия ден /16 декември/ от 18:30 ч. ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” – „Субективно XXв. Победа на безсилието” с автор проф. Захарий Кръстев. В представянето ще участват доктор Любомир Канов и професор д-р Росен Коларов.

На 16 декември 2019 г. от 18:30 часа издателство „Фама“ ще представи мемоарната книга на професора по медицина Захарий Кръстев „Субективно ХХ век. Победата на безсилието“. Събитието ще се проведе в Литературен клуб „Перото”, а в представянето ще участват доктор Любомир Канов и професор д-р Росен Коларов.

Събития в НДК /17 декември – вторник/

На 17 декември от 19:00 ч. в зала 1 на НДК ще се насладим заедно на едно от знаковите събитията в златната селекция на Новогодишен Музикален Фестивал – НМФ – балета „Дон Кихот” със солисти Яна Саленко – примабалерина на Щатсбалет Берлин и гост-солиста в Кралската опера „Ковънт Гардън и Мариинския театър – Мариан Валтер.

Награди „Полицай на годината” ще бъдат раздадени в зала 6 на НДК на 17 декември от 11:00 ч. „Чамкория“ със Захари Бахаров и адаптацията на водещия режисьор Явор Гърдев, по едноименния роман на Милен Русков ви очаква на 17 декември от 19:30 часа в Театър Азарян.

Затворено събитие между 17:30 и 20:30 ч. ще се проведе в Литературен клуб „Перото” на 17 декември.

Вокална група „Смехоранчетата” ще сътворят истинско „Коледно вълшебство” в кино „Люмиер Лидл” на 17 декември от 18:30 ч. В събитието ще участват Rada Dance School и Балетно студио „Красимира Колдамова”.

Още едно коледно събитие ще зарадва деца и възрастни в кино „Люмиер Лидл” на 17 декември от 11:30 часа, когато 98 Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий” ще представи коледен спектакъл.

Събития в НДК /18 декември – сряда/

За четвърта поредна година, най-добрите стендъп комедианти в страната ще излязат на една сцена с любимите си шеги, за да отпразнуваме четвъртия рожден ден на първия и единствен Комеди Клуб в България. На 18 декември от 20:00 ч. зала 1 на НДК ще посрещне Иван Кирков, Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров и още много други, които ще създадат едно невероятно смешно шоу.

Отпразнувайте наближаващите празници с коледния концерт на ПИМ-ПАМ, който ще се състои в Театър Азарян на 18 декември от 18:30 ч. В програмата на събитието са включени песни с музика на незабравимия композитор Борис Карадимчев по коледни текстове на известни български поети, както и популярни европейски и американски коледни песни, аранжирани за детския хор.

Новаторският проект на Tango Cats „Feel the passion” ще вдъхнат ново и различно звучене към страстния стил на тангото. На 18 декември от 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото” триото ще изпълни музикални пиеси на Астор Пиацола, Карлос Гардел и Ричард Галиано.

На 18 и 19 декември от 19.30 ч. в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, зрителите в София първи ще могат да се насладят на най- новия международен проект на хореографите Ива Свещарова и Вили Прагер “A better life”, по който те работят съвместно с танцова компания MS Schrittmacher. A Better Life е създаден след проучване от последната година на миграционни модели на възрастни германски граждани, установили се в България, и млади българи, преместили се да учат и работят в Германия. То е артистичен коментар върху вечната мечта за по-добър живот.

На 18 декември от 20:00 часа в кино „Люмиер Лидл“ един от най–добрите ни джаз пианисти Живко Петров ще представи пред своите почитатели последния си албум „Ten”. Събитието, е част от програмата на Новогодишния музикален фестивал и финал на турнето, което Живко стартира в началото на лятото, представяйки албума в различни градове. Албумът „Ten” е естествено продължение на линията, която пианистът задава в „After 4“ – дебютният му солов албум, но, докато в първия прави поклон пред великите класици, тук музиката е „на кръстопът“ между джаз и поп похватите, като последните две пиеси са отново класически.

Събития в НДК /19 декември – четвъртък/

Традиционният фестивал на ръчноизработените неща „Хендмейд фест” ще донесе още коледно настроение в Национален дворец на културата. Между 19 и 22 декември на полуетажи „Изток” и „Запад” посетителите в Двореца ще имат възможност да се потопят в истинска коледна приказка.

Медицински университет София ще отличи най-добрия „Студент на годината” на церемония, която ще се проведе на 19 декември от 17:30 ч. в Литературен клуб „Перото”.

Kоледният концерт на Детски хор на БНР – „Бяла Коледа“ ще зарадва деца и възрастни в кино „Люмиер Лидл” на 19 декември от 19:00 ч. Любимите коледни песни от европейски и български композитори ще прозвучат в изпълнения на талантливите деца от детския хор на БНР.

Събития в НДК /20 декември – петък/

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще състои концерт-спектакъл “Спомен НЛО”, който ще обедини най-качествените музикални и комедийни произведения на легендарната формация НЛО в актуална драматургична конструкция. В спектакъла ще участват Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев , Антон Радичев и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване.

Новогодишен музикален фестивал предлага серия от събития от програмата, които са насочени към деца. За пръв път в годината на своя 115 юбилей възпитаниците на НМУ „Л. Пипков” ще свирят за своите връстници в рамките на фестивала. Събитието ще се проведе на 20 декември от 17:00 ч. в зала 6 на НДК и ще премине под наслов „Деца свирят за деца”.

22-годишният пианист Фидоси Керчев ще изнесе самостоятелен клавирен рецитал в рубриката на Новогодишния музикален фестивал, посветена на младите таланти „Имена от бъдещето”. С брилянтна виртуозност Керчев ще представи произведения на Бетовен, Лист и Мусоргски на 20 декември от 19:00 ч. в зала 9 на НДК.

Затворено събитие от 21:30 ч. ще се проведе в Литературен клуб „Перото” на 20 декември.

Спектакълът „Тотална щета“ с участието на Леонид Йовчев и Галя Костадинова ще можете да видите на 20 декември от 19:00 часа в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс.

Пътешествие преди Коледа! Балет и танцов театър „Коломбина“ ще представи второто, празнично издание на „Пътешествието на Коломбина“ на 20 декември от 19:00 ч. в кино „Люмиер Лидл”. Спектакълът е обогатен с коледни случки и вълшебства и е част от програмата на Новогодишен музикален фестивал.

Събития в НДК /21 декември – събота/

Голямата дама на оперната сцена – сопраното Красимира Стоянова ще блести на сцената на зала 1 на 21 декември от 19:00 ч. в концертното изпълнение на операта „Евгений Онегин“ от Чайковски. Тя ще изпълни партията на Татяна, редом с талантливите си колеги: Атанас Младенов, баритон в партията на Евгений Онегин; Михаил Михайлов тенор и лауреат на редица оперни конкурси като Ленский; мецосопраното Виолета Радомирска (Олга), която през настоящия сезон дебютира на сцената на Миланската скала, както и Петър Найденов (Гремин), който според музикалните критици е един от най- вълнуващите певци от младото поколение баси на световната оперна сцена.

На сцената на Театър Азарян първото в София театрално представление изцяло на английски език #LOVESOFIA по сборника с разкази LIVEFROMSOFIA, ще разведе зрителите на една нетипична разходка из столицата, разкривайки култовите софийски персонажи и техните завладяващи истории. Представлението ще се играе на 21 декември от 18:00 ч.

Книгата „Годишникъ” на дясната платформа „Консерваторъ” ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” на 21 декември от 18:30 ч. Тази година авторите са още повече от миналогодишното издание – 34 автора в разнообразни обзорни и аналитични материали. Засегнатите теми са от всички сфери на политиката, обществото и културата. Освен обзорни теми, в Годишникъ 2019 може да намерите и ценни теоритични разработки за политиката и обществения фокус.

Коледен концерт в кино „Люмиер Лидл” ще изнесат учениците от НЧ „Г. С. Раковски” на 21 декември от 12:00 ч.

Документален филм посветен на 90 години от рождението на Николай Гяуров ще бъде прожектиран в кино „Люмиер Лидл” на 21 декември от 17:00 ч.

Входът за посетители е свободен.

Събития в НДК /22 декември – неделя/

Един от най-известните класически оркестри в света ще посети страната ни по повод 25-та годишнина на радиото. Classic FM радио ще отпразнува 25-тия си рожден ден с тържествен концерт на Vienna Mozart Orchestra. Един от най- известните класически оркестри в света ще зарадва българската публика на 22 декември в зала 1 на НДК от 20:00 ч., по повод годишнината на единственото радио за класическа музика в страната и на Балканите.

Боян Арсов ще бъде Сехизмундо в постановката „Животът е сън“ на 22 декември от 16:00 часа в Театър Азарян. Кое превръща човека в чудовище,жкак мутира човешкото в човека? Ако зрелостта в един свят на чудовища сежманифестира в това да се превърнеш в чудовище, тогава какво бъдеще сижотглеждаме? Какъв е светът, който сънуваме, какъв е сънят, който живеем?

Концерт „В нощта на Коледа”, представен от НЧ „Петър Берон 1926” ще бъде представен в кино „Люмиер Лидл” на 22 декември от 13:00 ч.

Запис на спектакъла „АИДА – операта на Верди” ще бъде прожектиран в кино „Люмиер Лидл” на 22 декември от 17:00 ч. като част от програмата на Новогодишен музикален фестивал. Солисти са Мария Киара, Лучано Павароти, Гена Димитрова, Николай Гяуров, Хуан Понс, Паата Бурчуладзе. Участват Хор и оркестър на Ла Скала Милано. Диригенти е Лорин Маазел, а режисьор – Лука Ронкони.

До 1 януари 2020 г. посетителите в НДК ще могат да разгледат Фото-изложбата по случай 33 години Новогодишен музикален фестивал.

Експозицията ще бъде разположена на вход А4 в НДК, а посетителите могат да я видят всеки ден до началото на следващата година.

Събития в НДК /16 декември – понеделник/

Най-обичаните изпълнители и групи като Орлин Горанов, Кристина Димитрова, „Сигнал”, Роси Кирилова, „Трамвай № 5”, Мими Иванова, Христо Кидиков,Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова се о бединяват, за да създадат празник на българската музика с концерт „Звездите на България”. На 16 декември от 20:00 ч. зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от над 30 вечни хита, сред които „Светът е за двама” „Може би”, „Боса по асфалта”, „Детски спомен”, „Усмивката”, „Да те жадувам” и много други.

Тази година отбелязваме 90 години от рождението на големия оперен певец Николай Гяуров – един от най-големите оперни изпълнители, оставил ярка следа в програмата на Новогодишния музикален фестивал през годините. В тази връзка организаторите на фестивала в лицето на НДК предвиждат редица събития в негова чест. На 16 декември от 17:00 ч. в зала 4 на НДК ще се проведе среща – разговор за Гяуров, а от 18:30 ч. в кино „Люмиер Лидл” ще прозвучи концертен запис на операта от Верди „Атила”.

Клавирен рецитал на виртуозната Антонина Бонева и младия пианист Теодор Пазов ще представи обичаните от всички балади на Фредерик Шопен на 16 декември от 19:00 часа в зала 9. Концертът следва линията зададена в тазгодишното издание на Новогодишния музикален фестивал, а именно да среща на една сцена млади таланти, редом до утвърдени вече имена.

В зала 10 на НДК на 16 декември между 10:00 и 13:00 ч. ще се проведе първата дискусия от кампанията на „24 часа” под наслов „Карай умно, стигни жив”.

Книгата „Човешкият цирк и Крикор Азарян” на Димитър Стайков ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” на 16 декември от 16:00 ч.

Книгата е изследване на живота и творчеството на големия режисьор между бреговете на различни жанрове. Наред с тълкуването на неговите спектакли, за първи път се представят интимните спомени и размисли на Азарян за събития и срещи, моделирали отношението му към света и другите. Те са важни за изясняване на стила и методологията на режисьора.

Още една книга в същия ден /16 декември/ от 18:30 ч. ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” – „Субективно XXв. Победа на безсилието” с автор проф. Захарий Кръстев. В представянето ще участват доктор Любомир Канов и професор д-р Росен Коларов.

На 16 декември 2019 г. от 18:30 часа издателство „Фама“ ще представи мемоарната книга на професора по медицина Захарий Кръстев „Субективно ХХ век. Победата на безсилието“. Събитието ще се проведе в Литературен клуб „Перото”, а в представянето ще участват доктор Любомир Канов и професор д-р Росен Коларов.

Събития в НДК /17 декември – вторник/

На 17 декември от 19:00 ч. в зала 1 на НДК ще се насладим заедно на едно от знаковите събитията в златната селекция на Новогодишен Музикален Фестивал – НМФ – балета „Дон Кихот” със солисти Яна Саленко – примабалерина на Щатсбалет Берлин и гост-солиста в Кралската опера „Ковънт Гардън и Мариинския театър – Мариан Валтер.

Награди „Полицай на годината” ще бъдат раздадени в зала 6 на НДК на 17 декември от 11:00 ч. „Чамкория“ със Захари Бахаров и адаптацията на водещия режисьор Явор Гърдев, по едноименния роман на Милен Русков ви очаква на 17 декември от 19:30 часа в Театър Азарян.

Затворено събитие между 17:30 и 20:30 ч. ще се проведе в Литературен клуб „Перото” на 17 декември.

Вокална група „Смехоранчетата” ще сътворят истинско „Коледно вълшебство” в кино „Люмиер Лидл” на 17 декември от 18:30 ч. В събитието ще участват Rada Dance School и Балетно студио „Красимира Колдамова”.

Още едно коледно събитие ще зарадва деца и възрастни в кино „Люмиер Лидл” на 17 декември от 11:30 часа, когато 98 Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий” ще представи коледен спектакъл.

Събития в НДК /18 декември – сряда/

За четвърта поредна година, най-добрите стендъп комедианти в страната ще излязат на една сцена с любимите си шеги, за да отпразнуваме четвъртия рожден ден на първия и единствен Комеди Клуб в България. На 18 декември от 20:00 ч. зала 1 на НДК ще посрещне Иван Кирков, Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров и още много други, които ще създадат едно невероятно смешно шоу.

Отпразнувайте наближаващите празници с коледния концерт на ПИМ-ПАМ, който ще се състои в Театър Азарян на 18 декември от 18:30 ч. В програмата на събитието са включени песни с музика на незабравимия композитор Борис Карадимчев по коледни текстове на известни български поети, както и популярни европейски и американски коледни песни, аранжирани за детския хор.

Новаторският проект на Tango Cats „Feel the passion” ще вдъхнат ново и различно звучене към страстния стил на тангото. На 18 декември от 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото” триото ще изпълни музикални пиеси на Астор Пиацола, Карлос Гардел и Ричард Галиано.

На 18 и 19 декември от 19.30 ч. в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, зрителите в София първи ще могат да се насладят на най- новия международен проект на хореографите Ива Свещарова и Вили Прагер “A better life”, по който те работят съвместно с танцова компания MS Schrittmacher. A Better Life е създаден след проучване от последната година на миграционни модели на възрастни германски граждани, установили се в България, и млади българи, преместили се да учат и работят в Германия. То е артистичен коментар върху вечната мечта за по-добър живот.

На 18 декември от 20:00 часа в кино „Люмиер Лидл“ един от най–добрите ни джаз пианисти Живко Петров ще представи пред своите почитатели последния си албум „Ten”. Събитието, е част от програмата на Новогодишния музикален фестивал и финал на турнето, което Живко стартира в началото на лятото, представяйки албума в различни градове. Албумът „Ten” е естествено продължение на линията, която пианистът задава в „After 4“ – дебютният му солов албум, но, докато в първия прави поклон пред великите класици, тук музиката е „на кръстопът“ между джаз и поп похватите, като последните две пиеси са отново класически.

Събития в НДК /19 декември – четвъртък/

Традиционният фестивал на ръчноизработените неща „Хендмейд фест” ще донесе още коледно настроение в Национален дворец на културата. Между 19 и 22 декември на полуетажи „Изток” и „Запад” посетителите в Двореца ще имат възможност да се потопят в истинска коледна приказка.

Медицински университет София ще отличи най-добрия „Студент на годината” на церемония, която ще се проведе на 19 декември от 17:30 ч. в Литературен клуб „Перото”.

Kоледният концерт на Детски хор на БНР – „Бяла Коледа“ ще зарадва деца и възрастни в кино „Люмиер Лидл” на 19 декември от 19:00 ч. Любимите коледни песни от европейски и български композитори ще прозвучат в изпълнения на талантливите деца от детския хор на БНР.

Събития в НДК /20 декември – петък/

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще състои концерт-спектакъл “Спомен НЛО”, който ще обедини най-качествените музикални и комедийни произведения на легендарната формация НЛО в актуална драматургична конструкция. В спектакъла ще участват Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев , Антон Радичев и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване.

Новогодишен музикален фестивал предлага серия от събития от програмата, които са насочени към деца. За пръв път в годината на своя 115 юбилей възпитаниците на НМУ „Л. Пипков” ще свирят за своите връстници в рамките на фестивала. Събитието ще се проведе на 20 декември от 17:00 ч. в зала 6 на НДК и ще премине под наслов „Деца свирят за деца”.

22-годишният пианист Фидоси Керчев ще изнесе самостоятелен клавирен рецитал в рубриката на Новогодишния музикален фестивал, посветена на младите таланти „Имена от бъдещето”. С брилянтна виртуозност Керчев ще представи произведения на Бетовен, Лист и Мусоргски на 20 декември от 19:00 ч. в зала 9 на НДК.

Затворено събитие от 21:30 ч. ще се проведе в Литературен клуб „Перото” на 20 декември.

Спектакълът „Тотална щета“ с участието на Леонид Йовчев и Галя Костадинова ще можете да видите на 20 декември от 19:00 часа в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс.

Пътешествие преди Коледа! Балет и танцов театър „Коломбина“ ще представи второто, празнично издание на „Пътешествието на Коломбина“ на 20 декември от 19:00 ч. в кино „Люмиер Лидл”. Спектакълът е обогатен с коледни случки и вълшебства и е част от програмата на Новогодишен музикален фестивал.

Събития в НДК /21 декември – събота/

Голямата дама на оперната сцена – сопраното Красимира Стоянова ще блести на сцената на зала 1 на 21 декември от 19:00 ч. в концертното изпълнение на операта „Евгений Онегин“ от Чайковски. Тя ще изпълни партията на Татяна, редом с талантливите си колеги: Атанас Младенов, баритон в партията на Евгений Онегин; Михаил Михайлов тенор и лауреат на редица оперни конкурси като Ленский; мецосопраното Виолета Радомирска (Олга), която през настоящия сезон дебютира на сцената на Миланската скала, както и Петър Найденов (Гремин), който според музикалните критици е един от най- вълнуващите певци от младото поколение баси на световната оперна сцена.

На сцената на Театър Азарян първото в София театрално представление изцяло на английски език #LOVESOFIA по сборника с разкази LIVEFROMSOFIA, ще разведе зрителите на една нетипична разходка из столицата, разкривайки култовите софийски персонажи и техните завладяващи истории. Представлението ще се играе на 21 декември от 18:00 ч.

Книгата „Годишникъ” на дясната платформа „Консерваторъ” ще бъде представена в Литературен клуб „Перото” на 21 декември от 18:30 ч. Тази година авторите са още повече от миналогодишното издание – 34 автора в разнообразни обзорни и аналитични материали. Засегнатите теми са от всички сфери на политиката, обществото и културата. Освен обзорни теми, в Годишникъ 2019 може да намерите и ценни теоритични разработки за политиката и обществения фокус.

Коледен концерт в кино „Люмиер Лидл” ще изнесат учениците от НЧ „Г. С. Раковски” на 21 декември от 12:00 ч.

Документален филм посветен на 90 години от рождението на Николай Гяуров ще бъде прожектиран в кино „Люмиер Лидл” на 21 декември от 17:00 ч.

Входът за посетители е свободен.

Събития в НДК /22 декември – неделя/

Един от най-известните класически оркестри в света ще посети страната ни по повод 25-та годишнина на радиото. Classic FM радио ще отпразнува 25-тия си рожден ден с тържествен концерт на Vienna Mozart Orchestra. Един от най- известните класически оркестри в света ще зарадва българската публика на 22 декември в зала 1 на НДК от 20:00 ч., по повод годишнината на единственото радио за класическа музика в страната и на Балканите.

Боян Арсов ще бъде Сехизмундо в постановката „Животът е сън“ на 22 декември от 16:00 часа в Театър Азарян. Кое превръща човека в чудовище,жкак мутира човешкото в човека? Ако зрелостта в един свят на чудовища сежманифестира в това да се превърнеш в чудовище, тогава какво бъдеще сижотглеждаме? Какъв е светът, който сънуваме, какъв е сънят, който живеем?

Концерт „В нощта на Коледа”, представен от НЧ „Петър Берон 1926” ще бъде представен в кино „Люмиер Лидл” на 22 декември от 13:00 ч.

Запис на спектакъла „АИДА – операта на Верди” ще бъде прожектиран в кино „Люмиер Лидл” на 22 декември от 17:00 ч. като част от програмата на Новогодишен музикален фестивал. Солисти са Мария Киара, Лучано Павароти, Гена Димитрова, Николай Гяуров, Хуан Понс, Паата Бурчуладзе. Участват Хор и оркестър на Ла Скала Милано. Диригенти е Лорин Маазел, а режисьор – Лука Ронкони.

Гласували общо: 1 потребители