Докато чакаме с нетърпение улиците на любимата ни София да
блеснат в празничния дух и внимателно да прикрият дребните й несъвършенства,
наостряме очи и уши как може да заблести нашата празнична трапеза и как да
организираме максимално леко коледните и новогодишни обедни, вечерни, а защо не
и целодневни събирания с любими, близки и роднини. Ние от Sofia Live горещо
ти препоръчваме панини бар
Ciccione.
Знаеш, че сме им истински фенове, а когато постите вече
свършат, определено ще имаме нужда да се обърнем към обилния им избор от колбаси,
пушени меса, най-различни и отбрани сирена, зрели по топлите мандри на Италия.
Екипът на
Ciccione отдавна се е
доверил на качествата на италианската храна и успешно ни убеждава в нейните
предимства. Ако досега не си се уверил, че италианците са голяма работа в
кухнята, отбий се до някой от трите панини бара, избери сред широката гама
висококачествени месни и млечни продукти, пастети, хлябове и първокласни вина и
ще си говорим пак. А сега нека погледнем към витрината им с неустоими
деликатеси.
Месата и колбасите на
Ciccione са най-различни, като
общото при тях е внимателното отглеждане на животните и прецизната селекция и
обработка на месото след изсушаването му. Деликатесите се приготвят по
традиционни рецепти, датиращи от няколкостотин години, изпитани с времето и
гарантиращи запазване на отлични вкус и аромат на месото и колбаса. А тъй като
в
Ciccione не работят с ограничаващи
разфасовки, сам определяш какъв грамаж от кой колбас ще опиташ. Така всеки може
да подбере оптималната палитра месни продукти спрямо желанието и бюджета си.
По същия начин стои и въпросът със
сирената и млечните продукти в
Ciccione.
Дали ще заложиш на пушеното провалоне, белунското пиаве, меката горгонзола или
фамозното пармиджано реджано, можеш да си сигурен в отличното качество на
продуктите и автентичния италиански вкус. Всички сирена се приготвят по
оригинални рецепти в екологично чисти региони и зреят в естествена среда, което
им придава богатство и неповторимост на вкусовите качества. А и няма да ти се
налага да си ги режеш сам.
Разбира се, няма как да пропуснем
хубавото вино за празничната трапеза.
Ciccione залагат на принципа, че квалитетното
питие не е задължително да е недостъпно за клиента. Затова и в палитрата им
червени и бели вина, пенливо вино и розе цените варират между 15 и 25 лева, а
качеството остава безкомпромисно. Селекцията в напитките също идва от Италия и
можеш спокойно да се довериш на специалистите от
Ciccione, че ще ти препоръчат най-доброто вино за храната, на която
си се спрял.
А най-хубавото е,
че можеш да опиташ всичко на място, за да направиш лесно и свободно избора си
за коледните празници.
Докато чакаме с нетърпение улиците на любимата ни София да
блеснат в празничния дух и внимателно да прикрият дребните й несъвършенства,
наостряме очи и уши как може да заблести нашата празнична трапеза и как да
организираме максимално леко коледните и новогодишни обедни, вечерни, а защо не
и целодневни събирания с любими, близки и роднини. Ние от Sofia Live горещо
ти препоръчваме панини бар Ciccione.
Знаеш, че сме им истински фенове, а когато постите вече
свършат, определено ще имаме нужда да се обърнем към обилния им избор от колбаси,
пушени меса, най-различни и отбрани сирена, зрели по топлите мандри на Италия.
Екипът на Ciccione отдавна се е
доверил на качествата на италианската храна и успешно ни убеждава в нейните
предимства. Ако досега не си се уверил, че италианците са голяма работа в
кухнята, отбий се до някой от трите панини бара, избери сред широката гама
висококачествени месни и млечни продукти, пастети, хлябове и първокласни вина и
ще си говорим пак. А сега нека погледнем към витрината им с неустоими
деликатеси.
Месата и колбасите на Ciccione са най-различни, като
общото при тях е внимателното отглеждане на животните и прецизната селекция и
обработка на месото след изсушаването му. Деликатесите се приготвят по
традиционни рецепти, датиращи от няколкостотин години, изпитани с времето и
гарантиращи запазване на отлични вкус и аромат на месото и колбаса. А тъй като
в Ciccione не работят с ограничаващи
разфасовки, сам определяш какъв грамаж от кой колбас ще опиташ. Така всеки може
да подбере оптималната палитра месни продукти спрямо желанието и бюджета си.
По същия начин стои и въпросът със сирената и млечните продукти в Ciccione.
Дали ще заложиш на пушеното провалоне, белунското пиаве, меката горгонзола или
фамозното пармиджано реджано, можеш да си сигурен в отличното качество на
продуктите и автентичния италиански вкус. Всички сирена се приготвят по
оригинални рецепти в екологично чисти региони и зреят в естествена среда, което
им придава богатство и неповторимост на вкусовите качества. А и няма да ти се
налага да си ги режеш сам.
Разбира се, няма как да пропуснем хубавото вино за празничната трапеза. Ciccione залагат на принципа, че квалитетното
питие не е задължително да е недостъпно за клиента. Затова и в палитрата им
червени и бели вина, пенливо вино и розе цените варират между 15 и 25 лева, а
качеството остава безкомпромисно. Селекцията в напитките също идва от Италия и
можеш спокойно да се довериш на специалистите от Ciccione, че ще ти препоръчат най-доброто вино за храната, на която
си се спрял.
А най-хубавото е,
че можеш да опиташ всичко на място, за да направиш лесно и свободно избора си
за коледните празници.
Етикети:
Гласували общо: 1 потребители