Необходими продукти:
пилешки бутчета - 3
лук - 1 глава
гъби - 200 г
картофи - 3 бр. големи
сол
олио - 2 с.л.
чер пипер - зърна
червен пипер - 2 ч.л.
дафинов лист
чубрица
магданоз
Начин на приготвяне:
1.Пилешко задушено гъбите се почистват и нарязват на едро.
2.Бутчетата се режат на две части.
3.Лукът се бели и реже на едро.
4.Всичко се слага в купата на уреда.
5.Добавят се сол, чер пипер, Червен пипер, чубрица, дафинов лист и нарязани на едро картофи.
6.Всичко се разбърква, слага се олиото и се залива с вода.
7.Включваме уреда на програма за месо.
8.След края на програмата и отваряне на капака при изпуснат клапан за пара пръсваме с магданоз нашето пиле с картофи.
Приятен апетит!