Необходими продукти:
тиквички - 2 бр.
картофи - 5 бр.
моркови - 2 бр.
лук - 1 бр.
сол - 1 ч.л.
копър - 2 с.л.
червен пипер - 1 с.л.
черен пипер - на вкус
олио - 50 мл
моцарела - 1 топка/100 г/
яйца - 2 бр.
Начин на приготвяне:
1. Нарежете на ситно морковите, картофите, лука и тиквичките.
2. Поставете ги в тава с олиото, подправките и малко вода.
3. Печете и разбъркайте, докато са почти готови, на 200-220 °C /около 30 мин/
4. 10 мин преди края наредете моцарелата на тънки филийки и залейте с разбитите яйца.
5. Допечете и украсете по избор.
Приятен апетит!