Необходими продукти:
манатарки - 500 г
олио - 2 с.л.
масло - 60 г
чесън - 3 скилидки
сол
черен пипер
копър
Начин на приготвяне:
1. Размразете и нарежете на дребни парчета гъбите.
2. Сложете гъбите в тиган с олиото и ги задушете за около 10 минути, докато водата, която са абсорбирали, се изпари и останат само на мазнина.
3. След това прибавете маслото и нарязани на ситно 2-3 скилидки чесън, сол и черен пипер на вкус.
4. Оставете на котлона още 5 минути, докато гъбите се запържат и добият златист цвят.
5. Сервирайте ги, поръсени с нарязан на ситно пресен копър.
Необходими продукти:
манатарки - 500 г
олио - 2 с.л.
масло - 60 г
чесън - 3 скилидки
сол
черен пипер
копър
Начин на приготвяне:
1. Размразете и нарежете на дребни парчета гъбите.
2. Сложете гъбите в тиган с олиото и ги задушете за около 10 минути, докато водата, която са абсорбирали, се изпари и останат само на мазнина.
3. След това прибавете маслото и нарязани на ситно 2-3 скилидки чесън, сол и черен пипер на вкус.
4. Оставете на котлона още 5 минути, докато гъбите се запържат и добият златист цвят.
5. Сервирайте ги, поръсени с нарязан на ситно пресен копър.
Гласували общо: 1 потребители