Необходими продукти:
телешко месо - 600 г лук - 1 главаНачин на приготвяне:
1. Нарежете месото на парчета. 2. Сложете го в тенджера в вода (около 2 л) да се вари. 3. Доварете месото до пълното му омекване, като го посолите. 4. Добавете малко мазнина, нарязаните на дребно почистени зеленчуци и оставете да къкри, до пълното им омекване. 5. Накрая овкусете с подправките и добавете накълцаните магданоз и целина.Необходими продукти:
телешко месо - 600 г
лук - 1 глава
моркови - 1 брой
картофи - 1 брой
грах - 1 ч.ч.
сол
черен пипер
мазнина
магданоз - накълцан пресен
целина - - 2 - 3 стръкчета
Начин на приготвяне:
1. Нарежете месото на парчета.
2. Сложете го в тенджера в вода (около 2 л) да се вари.
3. Доварете месото до пълното му омекване, като го посолите.
4. Добавете малко мазнина, нарязаните на дребно почистени зеленчуци и оставете да къкри, до пълното им омекване.
5. Накрая овкусете с подправките и добавете накълцаните магданоз и целина.