Приготвя се за 40 минути и стига за три порции.
Необходими продукти:
хляб - 2 изпечени хлебчета (около 400 г всяко)
кайма - 500 г смес
гъби - 150 г
кашкавал - 250 г
лук - 2 глави кромид
домати - 200 г на кубчета
сол
черен пипер - на вкус
мащерка - 1 щипка
риган - 1 щипка
бекон - 120 г пушен
топено сирене - 120 г
зехтин - 2 с.л.
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука и гъбите на полумесеци.
2. В загрят тиган сложете лука, запържете до златисто и добавете каймата.
3. Гответе 10 минути, след което добавете гъбите и бекона, разбъркайте и пържете до омекване на гъбите.
4. Смесете доматите и подправките и ги добавете в тигана, сложете капак и задушете до изпаряване на течността и докато сосът се посгъсти.
5. Вземете две хлебчета и издълбайте средата им, така че да придобият форма на цървул.
6. Разпределете плънката в хлебчетата, сложете и в двете от топеното сирене и настържете кашкавал.
7. Сложете пълнените хлебчета в тава и печете във загрята фурна на 180 градуса до разтопяване на кашкавал.
Приятен апетит!