Необходими продукти:
зеле - 1.5 кг прясноНачин на приготвяне:
1. Нарежете зелето на ситно, поръсете го със сол и го изпържете в предварително загрята мазнина до омекване. 2. Добавете нарязаните домати и червения пипер. 3. Залейте с гореща вода и задушете на слаб огън. 4. Сложете в тава и запечете във фурна на 180 градуса. 5. Поднесете с магданоз или люта чушка.Необходими продукти:
зеле - 1.5 кг прясно
домати - 1 ч. ч. консерва
олио - 100 мл
червен пипер - 1 ч. л.
магданоз - 3 стръка
лимонтузу - 1/2 ч.л.
сол - на вкус
Начин на приготвяне:
1. Нарежете зелето на ситно, поръсете го със сол и го изпържете в предварително загрята мазнина до омекване.
2. Добавете нарязаните домати и червения пипер.
3. Залейте с гореща вода и задушете на слаб огън.
4. Сложете в тава и запечете във фурна на 180 градуса.
5. Поднесете с магданоз или люта чушка.