Необходими продукти:
Гъбен пастет с лук и моркови1 / 2Начин на приготвяне:
1. Смесете в блендер лука и морковите. 2. Настъргайте гъбите. 3. Задушете ги до изпаряване на водата. 4. Посолете ги и сложете черен пипер и магданоз. 5. Пасирайте всичко това докато не стане на пастет. Приятен апетит!Ако обичате гъби, лук и моркови - това ястие е перфектното за вас. Приготвя се бързо, лесно, а ястието става вкусно и ароматно.
Необходими продукти:
Гъбен пастет с лук и моркови1 / 2
печурки - 1 кг гъби
лук - 1 бр. кромид
моркови - 1 бр.
чесън - 3 бр. скилидки
олио
сол
черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
1. Смесете в блендер лука и морковите.
2. Настъргайте гъбите.
3. Задушете ги до изпаряване на водата.
4. Посолете ги и сложете черен пипер и магданоз.
5. Пасирайте всичко това докато не стане на пастет.
Приятен апетит!