Бърза и вкусна торта Гараш - ето как

Необходими продукти:

пудра захар - 300 г

масло - 250 г меко

шоколад - 50 г

какао - 2 с.л.

орехи - 3 ч.ч. смлени

яйца - 7 бр.

бадеми - печени

 

Начин на приготвяне:

1.Разбийте маслото със захарта и добавете при непрекъснато бъркане един по един жълтъците.

2. Добавете какаото, разбъркайте и отделете половината от сместа за крем.

3. Към останалата половина прибавете смлените орехи и накрая леко разбъркайте с разбитите на сняг белтъци.

4. Изсипете сместа в подмаслена и набрашнена форма и изпечете платката в умерена фурна за около 30 минути.

5. Извадете тортата, оставете да се охлади и разделете на няколко блата - броят е по ваша преценка.

6. Слепете блатовете с крем, отгоре намажете тортата Гараш с крем и украсете с настърган шоколад и счукани бадеми.

Необходими продукти:

пудра захар - 300 г

масло - 250 г меко

шоколад - 50 г

какао - 2 с.л.

орехи - 3 ч.ч. смлени

яйца - 7 бр.

бадеми - печени

 

Начин на приготвяне:

1.Разбийте маслото със захарта и добавете при непрекъснато бъркане един по един жълтъците.

2. Добавете какаото, разбъркайте и отделете половината от сместа за крем.

3. Към останалата половина прибавете смлените орехи и накрая леко разбъркайте с разбитите на сняг белтъци.

4. Изсипете сместа в подмаслена и набрашнена форма и изпечете платката в умерена фурна за около 30 минути.

5. Извадете тортата, оставете да се охлади и разделете на няколко блата - броят е по ваша преценка.

6. Слепете блатовете с крем, отгоре намажете тортата Гараш с крем и украсете с настърган шоколад и счукани бадеми.

Гласували общо: 1 потребители