Необходими продукти:
краве масло - 1 ч.л.Начин на приготвяне:
1. Сложете на дъното на гювечето малко краве масло. 2. Отгоре сложете предварително настърган един домат. 3. Нарежете наденицата на колелца и я наредете в гювечето. 4. Върху нея поставнете нарязаните чушка и гъби. 5. Прибавете сол и черен пипер на вкус. 6. Накрая сложете нарязани парченца кашкавал и топено сирене. 7. Похлупете гювечето и го поставете в микровълнова фурма на пълна мощност за около 4 минути. 8. След като го извадите направете гнездо в средата му и счупете едно яйце в него. 9. Върнете отново в микровълновата за 10 минути.
Необходими продукти:
краве масло - 1 ч.л.
домати - 1 бр.
наденица - 1 бр.
чушки - 1 бр.
гъби - 1 - 2 бр.
зелен лук - 1 стрък
кашкавал
топено сирене
яйца - 1 бр.
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне:
1. Сложете на дъното на гювечето малко краве масло.
2. Отгоре сложете предварително настърган един домат.
3. Нарежете наденицата на колелца и я наредете в гювечето.
4. Върху нея поставнете нарязаните чушка и гъби.
5. Прибавете сол и черен пипер на вкус.
6. Накрая сложете нарязани парченца кашкавал и топено сирене.
7. Похлупете гювечето и го поставете в микровълнова фурма на пълна мощност за около 4 минути.
8. След като го извадите направете гнездо в средата му и счупете едно яйце в него.
9. Върнете отново в микровълновата за 10 минути.