Необходими продукти:
зеле - 300 г подходящо е бяло зеле, нетвърдо
моркови - 1
ябълки - 1 по избор
сушени кайсии - или светли стафиди няколко бройки по избор
сметана - 100 г около 20%
лимонов сок - 1 ч.л.
Начин на приготвяне:
Зелето се нарязва на ситно.
Моркова нарязваме на едро ренде, обелената ябълка и също на едро ренде.
Сушените плодове се нарязват на тънки лентички.
Смесваме всичко, подправяме с лимонов сок и сметана.
Украсяваме зелевата салата със зеленчуци, както ни харесва.
Необходими продукти:
зеле - 300 г подходящо е бяло зеле, нетвърдо
моркови - 1
ябълки - 1 по избор
сушени кайсии - или светли стафиди няколко бройки по избор
сметана - 100 г около 20%
лимонов сок - 1 ч.л.
Начин на приготвяне:
Зелето се нарязва на ситно.
Моркова нарязваме на едро ренде, обелената ябълка и също на едро ренде.
Сушените плодове се нарязват на тънки лентички.
Смесваме всичко, подправяме с лимонов сок и сметана.
Украсяваме зелевата салата със зеленчуци, както ни харесва.
Гласували общо: 1 потребители