Необходими продукти:
гъби - 500 г ориз - 300 гНачин на приготвяне:
1. Почистете и нарежете лука, моркова и гъбите. Измийте ориза. 2. В дълбок тиган задушете в маслото първо лука и моркова. 3. След това добавете гъбите. 4. Оставете да се задушат и добавете ориза. 5. Запържете, докато стане стъклен. 6. Овкусете с подправките и изсипете в тава. 7. Добавете бульона и водата и запечете, докато оризът на фурна поеме течността. Готово е! Приятен апетит!Необходими продукти:
гъби - 500 г
ориз - 300 г
лук - 1 глава
моркови - 1 бр.
зеленчукова подправка - 1 с.л
черен пипер - 1 ч.л.
магданоз - 1/2 връзка
гъбен бульон - 1 ч.ч.
вода - 2 ч.ч
масло - 100 г
Начин на приготвяне:
1. Почистете и нарежете лука, моркова и гъбите. Измийте ориза.
2. В дълбок тиган задушете в маслото първо лука и моркова.
3. След това добавете гъбите.
4. Оставете да се задушат и добавете ориза.
5. Запържете, докато стане стъклен.
6. Овкусете с подправките и изсипете в тава.
7. Добавете бульона и водата и запечете, докато оризът на фурна поеме течността.
Готово е! Приятен апетит!