Класическа рецепта за реване със сироп

Необходими продукти:

яйца - 3 бр.

захар - 1/2 ч.ч.

вода - 1/2 ч.ч.

олио - 4 с.л.

брашно - 3 ч.ч.

бакпулвер - 1 пакетче

ванилия - 0.2 г

ЗА СИРОПА

захар - 1.5 ч.ч.

вода - 3 ч.ч.

ванилия - 0.2 г

 

Начин на приготвяне:

Яйцата и захарта се разбиват много хубаво, добавят се пресято с бакпулвера брашно, олиото, водата, ванилията.

Сместа се прехвърля в тава.

Пече се 15 - 20 минути на 180 °C фурна или до готовност - златист загар и суха клечка.

Реването се сиропира след това с предварително направения захарен сироп от захарта, водата и ванилията.

Правилото за всяко реване, както и това класическо реване със сироп, е златно - студено реване с топъл сироп или горещо реване със студен сироп.

Необходими продукти:

яйца - 3 бр.

захар - 1/2 ч.ч.

вода - 1/2 ч.ч.

олио - 4 с.л.

брашно - 3 ч.ч.

бакпулвер - 1 пакетче

ванилия - 0.2 г

ЗА СИРОПА

захар - 1.5 ч.ч.

вода - 3 ч.ч.

ванилия - 0.2 г

 

Начин на приготвяне:

Яйцата и захарта се разбиват много хубаво, добавят се пресято с бакпулвера брашно, олиото, водата, ванилията.

Сместа се прехвърля в тава.

Пече се 15 - 20 минути на 180 °C фурна или до готовност - златист загар и суха клечка.

Реването се сиропира след това с предварително направения захарен сироп от захарта, водата и ванилията.

Правилото за всяко реване, както и това класическо реване със сироп, е златно - студено реване с топъл сироп или горещо реване със студен сироп.

Гласували общо: 1 потребители