Необходими продукти:
пилешки бутчета - 3 бр.
лук - 1 глава
моркови - 1 бр.
чушки - 1 голяма (червена)
олио
сол
черен пипер
мащерка
царевично брашно - за месото
соев сос - 2 с.л.
кетчуп - 2 с.л.
червен боб - 1 консерва (400 г)
Начин на приготвяне:
1. Нарежете пилешкото на хапки и овкусете със сол, черен пипер и мащерка.
2. Загрейте олио в дълбок тиган, овалете месото в царевично брашно и запържете до златисто.
3. Извадете в чиния, добавете нарязан лук, морков и чушка на ленти.
4. Задушете зеленчуците докато омекнат и върнете месото в тигана.
5. Изсипете соев сос, кетчуп и консерва отцеден червен боб, разбъркайте добре и гответе до готовност на месото.
Приятен апетит!