Кюфтета с топено сирене на фурна

Необходими продукти:

кайма - 1.3 кг

галета - 100 г

яйца - 4 бр. 2 бр. варени и 2 сурови за омесването

топено сирене - 1 кутия секторно

гъби - 100 г

чубрица - 1 с.л.

сол - 1 с.л.

черен пипер - на вкус

пушен червен пипер - 1 с.л.

олио - 2 с.л.

 

Начин на приготвяне:

Почистваме гъбите и нарязваме на ситно.

Две яйца сваряваме и настъргваме към гъбите.

Към тях прибавяме каймата и всички останали продукти.

Омесваме много добре.

Готовата кайма за кюфтета оставяме в хладилник да почине за около 15 минути.

В тава постиламе хартия за печене и нареждаме кюфтетата.

Печем в загрята фурна на 180 °C за 35 минути от двете страни.

Необходими продукти:

кайма - 1.3 кг

галета - 100 г

яйца - 4 бр. 2 бр. варени и 2 сурови за омесването

топено сирене - 1 кутия секторно

гъби - 100 г

чубрица - 1 с.л.

сол - 1 с.л.

черен пипер - на вкус

пушен червен пипер - 1 с.л.

олио - 2 с.л.

 

Начин на приготвяне:

Почистваме гъбите и нарязваме на ситно.

Две яйца сваряваме и настъргваме към гъбите.

Към тях прибавяме каймата и всички останали продукти.

Омесваме много добре.

Готовата кайма за кюфтета оставяме в хладилник да почине за около 15 минути.

В тава постиламе хартия за печене и нареждаме кюфтетата.

Печем в загрята фурна на 180 °C за 35 минути от двете страни.

Гласували общо: 1 потребители