Лучена отвара, която кара вирусите да стоят далеч

Необходими продукти:

лук - 2 с.л.

вода - 2 ч.ч. вряща

лимони - 1 бр.

чай

 

Начин на приготвяне:

За да си приготвим лучена отвара за вътрешен прием има много начини, но аз ще ви напиша този, който ползвам аз.

За да получим лечебен чай си вземаме млади, пресни луковици.

Отстраняваме обвивката.

Измиваме я много добре и я запарваме с вода.

Водата не трябва да е по-гореща от 60 градуса.

Оставяме така за около 15 -20 минути.

За да получим по-наситен бульон, оставяме люспите да се варят 5-10 минути във вряща вода.

Ако ви е неприятен вкусът на лука, тогава можете да приготвите чай.

А това става, като поставите кора от лук, чаена лъжичка чай или торбичка чай в чайник.

Оставяте така за 10-15 минути.

Тука трябва да кажа, че е добре да се добави лимон и мед към отварата.

Необходими продукти:

лук - 2 с.л.

вода - 2 ч.ч. вряща

лимони - 1 бр.

чай

 

Начин на приготвяне:

За да си приготвим лучена отвара за вътрешен прием има много начини, но аз ще ви напиша този, който ползвам аз.

За да получим лечебен чай си вземаме млади, пресни луковици.

Отстраняваме обвивката.

Измиваме я много добре и я запарваме с вода.

Водата не трябва да е по-гореща от 60 градуса.

Оставяме така за около 15 -20 минути.

За да получим по-наситен бульон, оставяме люспите да се варят 5-10 минути във вряща вода.

Ако ви е неприятен вкусът на лука, тогава можете да приготвите чай.

А това става, като поставите кора от лук, чаена лъжичка чай или торбичка чай в чайник.

Оставяте така за 10-15 минути.

Тука трябва да кажа, че е добре да се добави лимон и мед към отварата.

Гласували общо: 1 потребители