Необходими продукти:
яйца - 8
масло - 60 г или олио
домати - 4 броя, зрели
чушки - 7 - 8 пиперки
лук - 1 глава
сирене - 150 - 200 г
магданоз
сол
черен пипер - по желание
Начин на приготвяне:
1. Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.
2. Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати.
3. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.
4. Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.
5. Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.
Приятен апетит!