Необходими продукти:
хляб - 4 филийки
смлени орехи - 1/4 ч.ч.
сирене - 50 г
масло - 1 с.л.
вода - 1 ч.ч.
Начин на приготвяне:
Препечете филийките до желана степен на готовност.
В купа изсипете смлените орехи и начупете препечените филийки на малки парчета върху тях.
Върху тях смачкайте сиренето.
Добавете маслото.
Сгрейте водата и изсипете, за да омекнат продуктите.
Покрийте, за да се задушат добре.
Хапвайте попарата, докато е топла.
Необходими продукти:
хляб - 4 филийки
смлени орехи - 1/4 ч.ч.
сирене - 50 г
масло - 1 с.л.
вода - 1 ч.ч.
Начин на приготвяне:
Препечете филийките до желана степен на готовност.
В купа изсипете смлените орехи и начупете препечените филийки на малки парчета върху тях.
Върху тях смачкайте сиренето.
Добавете маслото.
Сгрейте водата и изсипете, за да омекнат продуктите.
Покрийте, за да се задушат добре.
Хапвайте попарата, докато е топла.
Гласували общо: 1 потребители