Необходими продукти:
пилешки дробчета - 1 кгНачин на приготвяне:
1. Накиснете дробчетата с вода и оцет за 30 минути. След това отцедете и изплакнете. 2. В тенджерка нарежете на ситно лук и чесън и настържете моркови. 3. Запържете ги с олиото, добавете нарязаните на ситно гъби, задушете за кратко, след което добавете измитите и отцедени дробчета. 4. Запържете ги и подправих с изброените подправки. 5. Добавете и доматения сок. 6. Разбъркайте и сложете в загрята фурната на 180 градуса за 20 минути. 7 .Поръсете готовото ястие с магданоз.Необходими продукти:
пилешки дробчета - 1 кг
зелен лук - 1 връзка
олио - 60 мл
чесън - 2 стръка пресен
моркови - 2 бр.
вино розе - 1 ч.ч.
гъби - 4 бр. печурки
доматен сок - 1 ч.ч.
сол
черен пипер
чубрица
червен пипер
захар - щипка
магданоз
Начин на приготвяне:
1. Накиснете дробчетата с вода и оцет за 30 минути. След това отцедете и изплакнете.
2. В тенджерка нарежете на ситно лук и чесън и настържете моркови.
3. Запържете ги с олиото, добавете нарязаните на ситно гъби, задушете за кратко, след което добавете измитите и отцедени дробчета.
4. Запържете ги и подправих с изброените подправки.
5. Добавете и доматения сок.
6. Разбъркайте и сложете в загрята фурната на 180 градуса за 20 минути.
7 .Поръсете готовото ястие с магданоз.