Необходими продукти:
пилешки дроб - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 1 скилидка
царевично брашно - 2 с.л.
яйца - 2 бр.
сол - на вкус
черен пипер
Начин на приготвяне:
Измийте черния дроб, подсушете го и изрежете всичко излишно.
Застелете дъска за рязане със стреч фолио и поставете черния дроб на един слой.
Изпратете във фризера и замразете малко черния дроб.
По това време нарежете лука на ситно и запържете в растително масло + масло до прозрачност.
Извадете пържените дробчета и нарежете на ситно.
Към него добавете лука, яйцата, солта, черния пипер и брашното.
Разбъркайте всичко добре.
Със супена лъжица вземете от сместа и в тиган с растително масло и запържете нашите котлети на огън малко по-малък от средния от двете страни.