Подробен месечен хороскоп - Бурен месец очаква някои зодии през октомври

Официално дойде есента и казахме сбогом на лятото. Новият сезон дава възможност на много от зодиите за позитивна промяна в живота им под влиянието на нарастващата Луна, която ще увеличи плодовитостта и ще помогне да се запасите с енергия за новия месец, както и за следващите.

Овен

Може да получите внезапен приток на финансови облаги този месец и има голяма вероятност да придобиете дялове от собственост. Ако сте планирали да вземете заем, този месец е подходящ момент за това. Нов колега ще се присъедини към офиса. Има голяма вероятност да постигнете желаните резултати в ежедневната си работа.

Би било най-добре, ако се отнасяте сериозно към графика си и стриктно се придържате към ежедневието си, свързано с работа задачи. Този месец ще бъде относително добър по отношение на благосъстоянието, с някои забележки, свързани със здравето. Трябва да се придържате към редовния си тренировъчен график и да го спазвате. Това би осигурило застраховка срещу неочаквани здравословни проблеми. Поради положението на Марс, сега не е моментът да имате връзка. Избягвайте да спорите с партньора си и поддържайте смирено поведение. Някои от вас могат да бъдат раздразнителни и да приемат партньора си за даденост. Транзитът на Юпитер обаче показва, че има вероятност да преодолеете препятствията, ако поддържате положително отношение и подход.

Благоприятни дни от този месец за Овен: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

Телец

Това е добър месец за повечето от вас да подобрите настроението си и да спечелите повече пари. Бихте искали да получите най-добрия избор за откриване на маршрута, който липсва от дълго време. Когато умът ви е скучен, бихте се противопоставили повече на нещо, което може да подобри вашата красота и хармония.

Вашата свръхчувствителност пречи на личностното ви израстване. Най-добре би било да се отпуснете, да приемате нещата по-малко сериозно, вместо да им отговаряте. Вероятно ще имате повече време да прекарвате с децата си, когато осъзнаете важността на родителската грижа в живота им. Семейните проблеми и несигурността, свързана с кариерата, биха усложнили живота на жените. Това е месец, в който момичетата превъзхождат момчетата в академичните среди. Транзитът на Венера и Луната би бил от полза във всички аспекти на живота, особено за жените. Също така тук ще намерите плодовете на своя труд и просперитет. Този месец също бихте искали да намерите подходящата група приятели, с които да излизате. Ако сте в семейна фирма, няма да я намирате за доходоносна и ще понесете загуби.  

Благоприятни дни от този месец за Телец: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

Близнаци

Този месец може да получите цялото си щастие от роднини. Все пак трябва да внимавате с разговорите си, защото транзитът на Венера показва, че ще има напрежение поради его сблъсъци или неправилно общуване. Поемането на инициатива би ви предоставило много възможности в работата. Възможно е да ви предстои пътуване до чужда страна или посещение на религиозен обект. По отношение на парите и финансите, трябва да имате стратегия, преди да направите значителни инвестиции.

Този месец стар приятел ще ви окаже ценна помощ във вашата компания. Финансовите проблеми във вашата компания могат да бъдат решени с помощта на ваши близки приятели. Сатурн и Венера ще изискват повече ангажираност и упорита работа в кариерата ви този месец. Поддържайте решимостта си и разбийте стратегията си на малки стъпки, за да постигнете желаните резултати. Ще се насладите на любовния си живот и необвързаните може да намерят партньора, който търсят. Може да има непредвидено пътуване на къси разстояния, което да доведе до непланирани разходи. Висшето образование и свързаната с научните изследвания работа могат да бъдат ефективни – успех на изпита и въпроси, свързани с проекти. Трябва да поддържате положително отношение към обучението си, да избягвате да ставате враждебни и да избягвате да бъдете повлияни от другите, тъй като това би ви отклонило от вашата цел.

Благоприятни дни от този месец за Близнаци: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

Рак

Месечният хороскоп предсказва, че октомври ще бъде плодотворен. Ще има някои трудности, но бързо ще ги разрешите. Има голяма вероятност да постигнете положителни резултати както в личен, така и в професионален план. Мнозина, които правят бизнес, ще постигнат добър напредък през следващите няколко месеца. Може да се сблъскате с финансови затруднения в резултат на вашите разходи. В резултат на това трябва да избягвате да поемате ненужни рискове в този момент. Този месец би бил малко труден за студентите. На образователния фронт е вероятно да срещнете трудности или бариери. Въпреки това ще имате семейна подкрепа през месеца, което може да ви осигури емоционална подкрепа и мотивация.  Има и възможност за бизнес пътуване до друга държава. Може да се наложи да теглите заеми този месец, за да закрепите финансите си.

Благоприятни дни от този месец за Раците: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

Лъв

Опаковайте вещите си и се пригответе да тръгнете за работа този месец. Може да очаквате това пътуване да ви донесе много късмет. Най-вероятно нещата ще се развият според вашите надежди. Тези, които търсят нова работа, вероятно ще имат ограничен успех този месец. Те трябва да бъдат търпеливи и да чакат възможностите да почукат. Инженерите и другите, работещи в областта на технологиите, трябва да избягват да вземат прибързани решения. Особено когато става въпрос за ново начинание, в което не са прекалено оптимистични. Проектите, които бяха забавени, вероятно ще бъдат одобрени. Ще бъде добър месец. През октомври се очакват приходи от неочаквани източници. Очакваните финансови проблеми са незначителни. Мнозина, които са женени, вероятно ще имат прекрасна седмица, пълна със смях и забавление. Те ще се гордеят един с друг и ще се обичат и ще се грижат един за друг. Този месец децата трябва да се грижат добре за родителите си. Тяхната любов и грижа биха направили техните родители, баби и дядовци горди и щастливи. Трябва да планирате някои забавни ваканции, било то по работа или за удоволствие. Тази седмица може да си вземете и семейна почивка.

Благоприятни дни от този месец за Лъв: 5, 10, 14, 19, 24, 28.

Дева

Колкото по-усърдно работите този месец, толкова по-добри ще бъдат шансовете ви. Нови перспективи ще почукат на вратата ви и не бива да ги изпускате. Това може да е добър момент за работещите да укрепят мястото си, като положат допълнителни усилия. Собствениците на бизнес са по-склонни да се впуснат в нови територии, за да увеличат максимално приходите. В началото на месеца някои финансови облаги ще ви помогнат да укрепите позицията си. В средата на този месец звездите ще бъдат по-благосклонни към вас. Всякакви насърчителни парични печалби могат да ви дадат повод за радост през втората половина на месеца. В началото на този месец може да се сблъскате с люлеещи се ситуации в отношенията си. Споделете емоциите си с вашите близки, приятели и семейство. Ще се изненадате как това води до позитивност и период на разбирателство и мир. Обърнете цялото си внимание на връзката си, за да можете да я задълбочите. Можете да се концентрирате върху обучението си и успехът ви ще ви мотивира да работите повече. Вашият интелект и упорит труд ще ви помогнат да се справите добре в обучението и изпитите. Може да имате добро здраве през този месец, но само ежедневният стрес може да ви кара да се чувствате изтощени в началото на този месец. От средата на този месец ще можете да възстановите физическата си форма. Краят на този месец може да ви накара да станете малко мудни. Вашето необмислено поведение може да окаже влияние върху цялостното ви здраве.

Благоприятни дни от този месец за Дева: 3, 8, 12, 17, 21, 25, 31.

Везни

Този месец вашият дипломатичен стил и комуникационни умения може да ви бъдат полезни в личен и професионален план. С благословията на Юпитер може да видите добри резултати от семейството и спестяванията през този месец, но трябва да бъдете предпазливи или да потърсите професионален съвет, преди да направите значителни инвестиции. Вероятно ще имате някои разногласия с хората около вас, но те бързо ще се разрешат. Този месец има шанс за конфликт с партньора ви, но вместо да се критикувате взаимно за грешки от миналото, използвайте този месец, за да съживите връзката си със здравословна комуникация. Някои от вас могат да понесат разходи, свързани с имущество и да намерят работа в чужда страна. С присъствието на Сатурн този месец упоритата работа и отдадеността биха били много търсени. Не разчитайте на късмета, за да постигнете целите си в работата и кариерата си. Ще има нови служители на работното място. Предложение за брак ще бъде направено неочаквано. Много от вас, които искат да предприемат сериозни крачки в любовен план, може да се наложи да изчакат още малко.
Благоприятни дни от този месец за Везни: 1, 5, 9, 14, 20, 24, 28.

Скорпион

През този месец са възможни конфликти - за да не влизате в словесни битки с близките си, трябва да имате адекватен контрол над езика си. Освен това се опитайте да намалите разходите си и да натрупате спестявания. Този месец предлага отлични възможности за закупуване на нов дом или имот. Това е отлично време за планиране на бизнес пътувания. Някои от вас може да поемат активна роля в социалната работа и доброволно да помагат на нуждаещите се и бедните. Освен това любопитството ви към изучаването и окултната наука може да бъде разпалено. Би било най-добре, ако също така се подготвите да приемете това, което другите имат да кажат, и да подкрепите техните вярвания. В противен случай това може да ви накара да се отчуждите от другите. Прекарването на време в анализиране на текущото ви физическо състояние може само да ви направи по-енергични и приятни. В известен смисъл това ще ви позволи да потърсите решение на ежедневната си скука, която е разочароваща и депресираща.

Благоприятни дни от този месец за Скорпионите: 3, 8, 12, 16, 21, 25, 30.

Стрелец

Месецът е смесица от много неща. Планетарната позиция може да ви даде способността да убеждавате другите, което ще ви помогне да постигнете целите си. Вероятно ще бъдете отворени, адаптивни, експанзивни и оптимистично настроени. Всички тези характеристики могат да ви помогнат да преодолеете пречките в живота. Това е месецът, който може да предизвика дисбаланс в семейните ви отношения и да ви направи по-духовни и религиозни настроени. Студентите трябва да се съсредоточат върху обучението си и да избягват да губят важно време в несериозни забавления.  Може да попаднете под голям финансов стрес или да имате проблем със самочувствието си. Способността ви да подхождате уверено към проблемите би ви позволила да се справяте спокойно с определени трудни ситуации. Опитайте се да контролирате емоциите си, когато общувате с хора. Нуждаете се от нечия подкрепа, за да увеличите енергията и ентусиазма си, ако се чувствате несигурни. Жените биха се радвали на добър месец както на работа, така и у дома. Други може да забележат, че сте по-харесван и обгрижван.

Благоприятни дни от този месец за Стрелец: 1, 6, 10, 15, 20, 24, 29.

Козирог

Този месец е идеален както за необвързани, така и за двойки във връзка. Покажете любовта си към половинката си и създайте красиви моменти заедно, според вашата месечна прогноза. Този месец обаче може да не е идеален за семейни двойки. Ще бъдете раздразнени поради стрес от работа. Октомври не би предоставил благоприятни условия за добър разговор. Най-добре е да избягвате да влизате в спорове с партньора си. Бременните жени трябва да проявяват допълнително внимание около покриви и хлъзгави повърхности, според вашия месечен хороскоп. Това не е месецът за спекулативни начинания. Изберете подходящия инвестиционен път, който ще ви позволи да увеличите печалбите си в дългосрочен план. Това е и периодът, в който ще бъдете доволни от резултатите, които получавате.

Благоприятни дни от този месец за Козирозите: 2, 7, 11, 16, 21, 25, 30.

Водолей

Този месец успехът вероятно ще бъде вашата запазена марка в професионалния ви живот. Комуникацията с партньори, клиенти и важни други ще бъде ползотворна. Бъдещето изглежда обещаващо. Хората, които общуват с вас, ще ви смятат за надеждни поради вашата лоялност, искреност и постоянна подкрепа. Обмислете по-внимателно възможностите си за лично развитие, тъй като е време да живеете за себе си и семейството си. Успехът ще дойде по пътя ви в резултат на усилията, които сте положили за обществото. Вашата отдаденост и упорит труд вероятно ще бъдат широко признати и аплодирани. Това ще ви мотивира да продължите да работите по задачите си. Работата е вашият източник на вълнение и не трябва да давате почивка на тялото си, дори и да сте уморени. Този месец обаче може да доведе до пълна трансформация във вас, което ще ви накара да копнеете за промяна на обстановката и шанс да обновите ума и тялото си. Вероятно ще преодолеете дребни препятствия по пътя си към изпълнение на задачите.

Благоприятни дни от този месец за Водолей: 1, 6, 10, 15, 19, 24, 29.

Риби

Въпреки всички трудности, Рибите ще имат големи успехи и ще се чувстват добре през целия месец. Вашата адаптивността и възможността постоянно да намирате решение на всеки появил се проблем ще ви помогнат и този месец. Прекарвайте време в неща, които ви зареждат с положителна енергия и не хабете време и енергия за неща, които ви натоварват.

Втората половина на месеца ще бъде много решаваща в лично отношение. Могат да настъпят промени в любовен план - смяна на партньори, нова връзка или предприемане на голяма крачка в личен план.

В работата ще се чувствате добре и ще бъдете оценени в края на месеца. Не е препоръчително да се опитвате да хитрувате. Рано или късно всичко ще излезе наяве. 

За да избегнете големи финансови загуби, струва си да покажете упоритост, работливост и търпение.

Благоприятни дни от този месец за Риби: 2, 7, 11, 16, 22, 26, 31.

Официално дойде есента и казахме сбогом на лятото. Новият сезон дава възможност на много от зодиите за позитивна промяна в живота им под влиянието на нарастващата Луна, която ще увеличи плодовитостта и ще помогне да се запасите с енергия за новия месец, както и за следващите.

Овен

Може да получите внезапен приток на финансови облаги този месец и има голяма вероятност да придобиете дялове от собственост. Ако сте планирали да вземете заем, този месец е подходящ момент за това. Нов колега ще се присъедини към офиса. Има голяма вероятност да постигнете желаните резултати в ежедневната си работа.

Би било най-добре, ако се отнасяте сериозно към графика си и стриктно се придържате към ежедневието си, свързано с работа задачи. Този месец ще бъде относително добър по отношение на благосъстоянието, с някои забележки, свързани със здравето. Трябва да се придържате към редовния си тренировъчен график и да го спазвате. Това би осигурило застраховка срещу неочаквани здравословни проблеми. Поради положението на Марс, сега не е моментът да имате връзка. Избягвайте да спорите с партньора си и поддържайте смирено поведение. Някои от вас могат да бъдат раздразнителни и да приемат партньора си за даденост. Транзитът на Юпитер обаче показва, че има вероятност да преодолеете препятствията, ако поддържате положително отношение и подход.

Благоприятни дни от този месец за Овен: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

Телец

Това е добър месец за повечето от вас да подобрите настроението си и да спечелите повече пари. Бихте искали да получите най-добрия избор за откриване на маршрута, който липсва от дълго време. Когато умът ви е скучен, бихте се противопоставили повече на нещо, което може да подобри вашата красота и хармония.

Вашата свръхчувствителност пречи на личностното ви израстване. Най-добре би било да се отпуснете, да приемате нещата по-малко сериозно, вместо да им отговаряте. Вероятно ще имате повече време да прекарвате с децата си, когато осъзнаете важността на родителската грижа в живота им. Семейните проблеми и несигурността, свързана с кариерата, биха усложнили живота на жените. Това е месец, в който момичетата превъзхождат момчетата в академичните среди. Транзитът на Венера и Луната би бил от полза във всички аспекти на живота, особено за жените. Също така тук ще намерите плодовете на своя труд и просперитет. Този месец също бихте искали да намерите подходящата група приятели, с които да излизате. Ако сте в семейна фирма, няма да я намирате за доходоносна и ще понесете загуби.  

Благоприятни дни от този месец за Телец: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

Близнаци

Този месец може да получите цялото си щастие от роднини. Все пак трябва да внимавате с разговорите си, защото транзитът на Венера показва, че ще има напрежение поради его сблъсъци или неправилно общуване. Поемането на инициатива би ви предоставило много възможности в работата. Възможно е да ви предстои пътуване до чужда страна или посещение на религиозен обект. По отношение на парите и финансите, трябва да имате стратегия, преди да направите значителни инвестиции.

Този месец стар приятел ще ви окаже ценна помощ във вашата компания. Финансовите проблеми във вашата компания могат да бъдат решени с помощта на ваши близки приятели. Сатурн и Венера ще изискват повече ангажираност и упорита работа в кариерата ви този месец. Поддържайте решимостта си и разбийте стратегията си на малки стъпки, за да постигнете желаните резултати. Ще се насладите на любовния си живот и необвързаните може да намерят партньора, който търсят. Може да има непредвидено пътуване на къси разстояния, което да доведе до непланирани разходи. Висшето образование и свързаната с научните изследвания работа могат да бъдат ефективни – успех на изпита и въпроси, свързани с проекти. Трябва да поддържате положително отношение към обучението си, да избягвате да ставате враждебни и да избягвате да бъдете повлияни от другите, тъй като това би ви отклонило от вашата цел.

Благоприятни дни от този месец за Близнаци: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

Рак

Месечният хороскоп предсказва, че октомври ще бъде плодотворен. Ще има някои трудности, но бързо ще ги разрешите. Има голяма вероятност да постигнете положителни резултати както в личен, така и в професионален план. Мнозина, които правят бизнес, ще постигнат добър напредък през следващите няколко месеца. Може да се сблъскате с финансови затруднения в резултат на вашите разходи. В резултат на това трябва да избягвате да поемате ненужни рискове в този момент. Този месец би бил малко труден за студентите. На образователния фронт е вероятно да срещнете трудности или бариери. Въпреки това ще имате семейна подкрепа през месеца, което може да ви осигури емоционална подкрепа и мотивация.  Има и възможност за бизнес пътуване до друга държава. Може да се наложи да теглите заеми този месец, за да закрепите финансите си.

Благоприятни дни от този месец за Раците: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

Лъв

Опаковайте вещите си и се пригответе да тръгнете за работа този месец. Може да очаквате това пътуване да ви донесе много късмет. Най-вероятно нещата ще се развият според вашите надежди. Тези, които търсят нова работа, вероятно ще имат ограничен успех този месец. Те трябва да бъдат търпеливи и да чакат възможностите да почукат. Инженерите и другите, работещи в областта на технологиите, трябва да избягват да вземат прибързани решения. Особено когато става въпрос за ново начинание, в което не са прекалено оптимистични. Проектите, които бяха забавени, вероятно ще бъдат одобрени. Ще бъде добър месец. През октомври се очакват приходи от неочаквани източници. Очакваните финансови проблеми са незначителни. Мнозина, които са женени, вероятно ще имат прекрасна седмица, пълна със смях и забавление. Те ще се гордеят един с друг и ще се обичат и ще се грижат един за друг. Този месец децата трябва да се грижат добре за родителите си. Тяхната любов и грижа биха направили техните родители, баби и дядовци горди и щастливи. Трябва да планирате някои забавни ваканции, било то по работа или за удоволствие. Тази седмица може да си вземете и семейна почивка.

Благоприятни дни от този месец за Лъв: 5, 10, 14, 19, 24, 28.

Дева

Колкото по-усърдно работите този месец, толкова по-добри ще бъдат шансовете ви. Нови перспективи ще почукат на вратата ви и не бива да ги изпускате. Това може да е добър момент за работещите да укрепят мястото си, като положат допълнителни усилия. Собствениците на бизнес са по-склонни да се впуснат в нови територии, за да увеличат максимално приходите. В началото на месеца някои финансови облаги ще ви помогнат да укрепите позицията си. В средата на този месец звездите ще бъдат по-благосклонни към вас. Всякакви насърчителни парични печалби могат да ви дадат повод за радост през втората половина на месеца. В началото на този месец може да се сблъскате с люлеещи се ситуации в отношенията си. Споделете емоциите си с вашите близки, приятели и семейство. Ще се изненадате как това води до позитивност и период на разбирателство и мир. Обърнете цялото си внимание на връзката си, за да можете да я задълбочите. Можете да се концентрирате върху обучението си и успехът ви ще ви мотивира да работите повече. Вашият интелект и упорит труд ще ви помогнат да се справите добре в обучението и изпитите. Може да имате добро здраве през този месец, но само ежедневният стрес може да ви кара да се чувствате изтощени в началото на този месец. От средата на този месец ще можете да възстановите физическата си форма. Краят на този месец може да ви накара да станете малко мудни. Вашето необмислено поведение може да окаже влияние върху цялостното ви здраве.

Благоприятни дни от този месец за Дева: 3, 8, 12, 17, 21, 25, 31.

Везни

Този месец вашият дипломатичен стил и комуникационни умения може да ви бъдат полезни в личен и професионален план. С благословията на Юпитер може да видите добри резултати от семейството и спестяванията през този месец, но трябва да бъдете предпазливи или да потърсите професионален съвет, преди да направите значителни инвестиции. Вероятно ще имате някои разногласия с хората около вас, но те бързо ще се разрешат. Този месец има шанс за конфликт с партньора ви, но вместо да се критикувате взаимно за грешки от миналото, използвайте този месец, за да съживите връзката си със здравословна комуникация. Някои от вас могат да понесат разходи, свързани с имущество и да намерят работа в чужда страна. С присъствието на Сатурн този месец упоритата работа и отдадеността биха били много търсени. Не разчитайте на късмета, за да постигнете целите си в работата и кариерата си. Ще има нови служители на работното място. Предложение за брак ще бъде направено неочаквано. Много от вас, които искат да предприемат сериозни крачки в любовен план, може да се наложи да изчакат още малко.

Благоприятни дни от този месец за Везни: 1, 5, 9, 14, 20, 24, 28.

Скорпион

През този месец са възможни конфликти - за да не влизате в словесни битки с близките си, трябва да имате адекватен контрол над езика си. Освен това се опитайте да намалите разходите си и да натрупате спестявания. Този месец предлага отлични възможности за закупуване на нов дом или имот. Това е отлично време за планиране на бизнес пътувания. Някои от вас може да поемат активна роля в социалната работа и доброволно да помагат на нуждаещите се и бедните. Освен това любопитството ви към изучаването и окултната наука може да бъде разпалено. Би било най-добре, ако също така се подготвите да приемете това, което другите имат да кажат, и да подкрепите техните вярвания. В противен случай това може да ви накара да се отчуждите от другите. Прекарването на време в анализиране на текущото ви физическо състояние може само да ви направи по-енергични и приятни. В известен смисъл това ще ви позволи да потърсите решение на ежедневната си скука, която е разочароваща и депресираща.

Благоприятни дни от този месец за Скорпионите: 3, 8, 12, 16, 21, 25, 30.

Стрелец

Месецът е смесица от много неща. Планетарната позиция може да ви даде способността да убеждавате другите, което ще ви помогне да постигнете целите си. Вероятно ще бъдете отворени, адаптивни, експанзивни и оптимистично настроени. Всички тези характеристики могат да ви помогнат да преодолеете пречките в живота. Това е месецът, който може да предизвика дисбаланс в семейните ви отношения и да ви направи по-духовни и религиозни настроени. Студентите трябва да се съсредоточат върху обучението си и да избягват да губят важно време в несериозни забавления.  Може да попаднете под голям финансов стрес или да имате проблем със самочувствието си. Способността ви да подхождате уверено към проблемите би ви позволила да се справяте спокойно с определени трудни ситуации. Опитайте се да контролирате емоциите си, когато общувате с хора. Нуждаете се от нечия подкрепа, за да увеличите енергията и ентусиазма си, ако се чувствате несигурни. Жените биха се радвали на добър месец както на работа, така и у дома. Други може да забележат, че сте по-харесван и обгрижван.

Благоприятни дни от този месец за Стрелец: 1, 6, 10, 15, 20, 24, 29.

Козирог

Този месец е идеален както за необвързани, така и за двойки във връзка. Покажете любовта си към половинката си и създайте красиви моменти заедно, според вашата месечна прогноза. Този месец обаче може да не е идеален за семейни двойки. Ще бъдете раздразнени поради стрес от работа. Октомври не би предоставил благоприятни условия за добър разговор. Най-добре е да избягвате да влизате в спорове с партньора си. Бременните жени трябва да проявяват допълнително внимание около покриви и хлъзгави повърхности, според вашия месечен хороскоп. Това не е месецът за спекулативни начинания. Изберете подходящия инвестиционен път, който ще ви позволи да увеличите печалбите си в дългосрочен план. Това е и периодът, в който ще бъдете доволни от резултатите, които получавате.

Благоприятни дни от този месец за Козирозите: 2, 7, 11, 16, 21, 25, 30.

Водолей

Този месец успехът вероятно ще бъде вашата запазена марка в професионалния ви живот. Комуникацията с партньори, клиенти и важни други ще бъде ползотворна. Бъдещето изглежда обещаващо. Хората, които общуват с вас, ще ви смятат за надеждни поради вашата лоялност, искреност и постоянна подкрепа. Обмислете по-внимателно възможностите си за лично развитие, тъй като е време да живеете за себе си и семейството си. Успехът ще дойде по пътя ви в резултат на усилията, които сте положили за обществото. Вашата отдаденост и упорит труд вероятно ще бъдат широко признати и аплодирани. Това ще ви мотивира да продължите да работите по задачите си. Работата е вашият източник на вълнение и не трябва да давате почивка на тялото си, дори и да сте уморени. Този месец обаче може да доведе до пълна трансформация във вас, което ще ви накара да копнеете за промяна на обстановката и шанс да обновите ума и тялото си. Вероятно ще преодолеете дребни препятствия по пътя си към изпълнение на задачите.

Благоприятни дни от този месец за Водолей: 1, 6, 10, 15, 19, 24, 29.

Риби

Въпреки всички трудности, Рибите ще имат големи успехи и ще се чувстват добре през целия месец. Вашата адаптивността и възможността постоянно да намирате решение на всеки появил се проблем ще ви помогнат и този месец. Прекарвайте време в неща, които ви зареждат с положителна енергия и не хабете време и енергия за неща, които ви натоварват.

Втората половина на месеца ще бъде много решаваща в лично отношение. Могат да настъпят промени в любовен план - смяна на партньори, нова връзка или предприемане на голяма крачка в личен план.

В работата ще се чувствате добре и ще бъдете оценени в края на месеца. Не е препоръчително да се опитвате да хитрувате. Рано или късно всичко ще излезе наяве. 

За да избегнете големи финансови загуби, струва си да покажете упоритост, работливост и търпение.

Благоприятни дни от този месец за Риби: 2, 7, 11, 16, 22, 26, 31.

Гласували общо: 1 потребители