Необходими продукти:
пилешки дробчета - 500 г олио - 5 с.л.Начин на приготвяне:
Дробчетата се измиват, подсушават и овалват в брашно, като излишното се изтупва. Нарязва се лук на едри полумесеци и в горещо олио се задушва, да омекне, поръсен с малко сол и черен пипер. Добавят се дробчета, пържат се за кратко, докато сменят цвета си, да не станат сухи, и сваляме от котлона. Поръсват се с нарязан магданоз и сол и дробчетата на тиган са готови за вечеря. Гарнирайте с чорбаджийски чушки.Необходими продукти:
пилешки дробчета - 500 г
олио - 5 с.л.
лук - 3 глави
черен пипер
магданоз
сол - за поръсване
брашно - за овалване
чорбаджийски чушки - 4 бр.
Начин на приготвяне:
Дробчетата се измиват, подсушават и овалват в брашно, като излишното се изтупва.
Нарязва се лук на едри полумесеци и в горещо олио се задушва, да омекне, поръсен с малко сол и черен пипер.
Добавят се дробчета, пържат се за кратко, докато сменят цвета си, да не станат сухи, и сваляме от котлона.
Поръсват се с нарязан магданоз и сол и дробчетата на тиган са готови за вечеря.
Гарнирайте с чорбаджийски чушки.