Необходими продукти:
пилешки гърди - 2 бр.
айсберг
чери домати - около 200 г
краставици - 1 бр.
майонеза - 3 с.л.
кисело мляко - 3 с.л.
черен пипер
червен пипер
сол
лимонов сок
зехтин
крутони
пармезан
Начин на приготвяне:
1. Пилешките гърди овкусете със сол и черен пипер и ги печете на скара /или оребрен тиган/.
2. След като изстинат ги нарежете на хапки.
3. Почистете, измийте и накъсайте салатата.
3. Прибавете нарязаните краставица и чери доматки.
4. Добавете пилешките късчета и крутоните.
5. В отделен съд смесете киселото мляко, майонезата и лимоновия сок.
6. Овкусете с черен и червен пипер и сол.
7. С готовия сос овкусете салатата Цезар.
8. Най-отгоре настържете пармезан.
Приятен апетит!