Тази супа ще облекчи болките в ставите за минути

Необходими продукти:

пилешко месо - 1 пиле

джинджифил - 2 с.л. настърган

спанак - 2 ч.ч. нарязан

чесън - 4 скилидки

сол

черен пипер

зехтин

дафинов лист

 

Начин на приготвяне:

1. Кипва се една тенджера с вода и в нея се пуска нарязаното на порции пилешко месо.

2. Добавят се дафиновият лист, черният пипер и солта.

3. Докато пилето се вари, водата се отпенва и когато месото се сготви достатъчно добре, се изважда от бульона и се обезкостява.

4. В бульона се налива малко зехтин и се добавя спанакът.

5. Той се оставя да поври 10 минути на слаб огън, след което се слага накъсаното на парченца пилешко месо и котлонът се изключва.

6. Накрая се прибавят джинджифилът и чесънът.

Необходими продукти:

пилешко месо - 1 пиле

джинджифил - 2 с.л. настърган

спанак - 2 ч.ч. нарязан

чесън - 4 скилидки

сол

черен пипер

зехтин

дафинов лист

 

Начин на приготвяне:

1. Кипва се една тенджера с вода и в нея се пуска нарязаното на порции пилешко месо.

2. Добавят се дафиновият лист, черният пипер и солта.

3. Докато пилето се вари, водата се отпенва и когато месото се сготви достатъчно добре, се изважда от бульона и се обезкостява.

4. В бульона се налива малко зехтин и се добавя спанакът.

5. Той се оставя да поври 10 минути на слаб огън, след което се слага накъсаното на парченца пилешко месо и котлонът се изключва.

6. Накрая се прибавят джинджифилът и чесънът.

Гласували общо: 1 потребители