Необходими продукти:
бишкоти - 1 пакет от малките
прясно мляко - 1 ч.ч. за топене
кафе - 1 ч.л. разтворимо
КРЕМ
сметана - 100 мл течна
прясно мляко - 400 мл студено
тирамису - 1 пакет крем
крем ванилия - без варене 1 пакет
какао - за поръсване
Начин на приготвяне:
1. Пригответе крема за Тирамису, като в купа се смесва студено прясно мляко, течна сметана и кремът от двата пакета.
2. С миксер се разбива, първо, на ниска степен, после на висока, докато сгъсти.
3. В подходящ съд редите ред бишкоти, топени в прясно мляко с разтворимо кафе, отгоре намажете с половината крем.
4. Следва втори ред топени бишкоти и завършете с крем.
5. Поръсете с натрошена бишкота и какао през цедка приготвеното Тирамису.
6. Охладете поне 4-5 часа или 1 нощ!
Да ви е сладко!