Баницата на Мони от "Ергенът" стана хит в социалните мрежи

Тайна съставка превърна рецептата за домашна баница на Мони Зенгиннер от "Ергенът" в истински хит. Хиляди нейни последователи харесаха вкусотията, а много от тях дори я приготвиха и се похвалиха.

"Много вкусно се получи! Уникална!"

"Страхотна е - нямам търпение да я опитам"

"Благодаря ти за хубавата рецепта"

"Направих я преди 2 часа, не остана нищо от нея"

Това са само част от коментарите на хората, споделили в сторита в Инстаграм снимки и коментари за рецептата.

КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО НА ТАЗИ БАНИЦА?

В нея има тайна съставка, с която Мони издава, че поддържа добрата си форма. Точно с тази баница Мони получава "Отличен 6", завършвайки първото си висше образование.

"Квесторите толкова много я харесаха, че след това ме попитаха за рецептата" - споделя тя.

Продукти за плънката:

400 г кисело мляко

1/2 ч.л. сода бикарбонат

4 яйца

350 г сирене

Ето и тайната съставка, която Мони слага в баницата.

От нея Мони използва 200 г.

Това е майонеза.

Нанася я на слой на първата кора от баницата. Отгоре се слага втора кора, а върху нея - отново майонеза. От плънката се слага на третата кора. След това се навива на спирала и се подрежда в тавата.

"За финал ще погаля баницата с моята тайна съставка, която вече не е толкова тайна!"

Баницата се пече 45 минути на 200 градуса.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Moni Zenginner (@monizenginner)

Тайна съставка превърна рецептата за домашна баница на Мони Зенгиннер от "Ергенът" в истински хит. Хиляди нейни последователи харесаха вкусотията, а много от тях дори я приготвиха и се похвалиха.

"Много вкусно се получи! Уникална!"

"Страхотна е - нямам търпение да я опитам"

"Благодаря ти за хубавата рецепта"

"Направих я преди 2 часа, не остана нищо от нея"

Това са само част от коментарите на хората, споделили в сторита в Инстаграм снимки и коментари за рецептата.

КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО НА ТАЗИ БАНИЦА?

В нея има тайна съставка, с която Мони издава, че поддържа добрата си форма. Точно с тази баница Мони получава "Отличен 6", завършвайки първото си висше образование.

"Квесторите толкова много я харесаха, че след това ме попитаха за рецептата" - споделя тя.

Продукти за плънката:

400 г кисело мляко

1/2 ч.л. сода бикарбонат

4 яйца

350 г сирене

Ето и тайната съставка, която Мони слага в баницата.

От нея Мони използва 200 г.

Това е майонеза.

Нанася я на слой на първата кора от баницата. Отгоре се слага втора кора, а върху нея - отново майонеза. От плънката се слага на третата кора. След това се навива на спирала и се подрежда в тавата.

"За финал ще погаля баницата с моята тайна съставка, която вече не е толкова тайна!"

Баницата се пече 45 минути на 200 градуса.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Moni Zenginner (@monizenginner)

Гласували общо: 1 потребители