Божана Кацарова преживя голяма раздяла преди "Сървайър"

Голям срив преживява Божана Кацарова броени дни преди старта на хитовото шоу "Сървайвър", което ще се излъчва в ефира на bTV. Топ готвачката се раздели с любимия си и отново мина в отбора на необвързаните дами.

От месеци насам победителката в "Мастър Шеф 3" и тайнственият чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разделени, а потвърждение за това е и факта, че двамата вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие. В страницата на американеца дори вече няма нито един фотос с Божана.

Дали докато преследва първото място в "Сървайвър" обаче, Божана няма да открие и новата си любов, това може да разберем съвсем скоро, когато надпреварата започне. "Мен най-много ме мотивира, когато някой каже: "Това няма да стане" или любимото ми "никакъв шанс". Един приятел ми каза преди години: "Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш подценен, това просто дава допълнителна мотивация и прави успеха още по-сладък!", коментира по-рано кулинарката.

 

Голям срив преживява Божана Кацарова броени дни преди старта на хитовото шоу "Сървайвър", което ще се излъчва в ефира на bTV. Топ готвачката се раздели с любимия си и отново мина в отбора на необвързаните дами.

От месеци насам победителката в "Мастър Шеф 3" и тайнственият чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разделени, а потвърждение за това е и факта, че двамата вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие. В страницата на американеца дори вече няма нито един фотос с Божана.

Дали докато преследва първото място в "Сървайвър" обаче, Божана няма да открие и новата си любов, това може да разберем съвсем скоро, когато надпреварата започне. "Мен най-много ме мотивира, когато някой каже: "Това няма да стане" или любимото ми "никакъв шанс". Един приятел ми каза преди години: "Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш подценен, това просто дава допълнителна мотивация и прави успеха още по-сладък!", коментира по-рано кулинарката.

 

Гласували общо: 1 потребители