В един от последните епизоди Цвети се запозна отблизо с понятието „амюс бюш“ за което шеф Ангелов обясни, че е комплимент към гостите и представлява малка хапка от остатъци от кухнята.
Обясненията на Цвети за този вид комплимент накараха и зрители и участници да избухнат в смях.
„Добър вечер, много сте сладък. Сега на вас ще ви дадеме една малка хапчица.“, каза тя на шеф Ангелов.
Така си представя момичето този сложен амюс бюш.
"Цветомира, има още да работиш върху това, как се правят комплименти", обясни шеф Ангеров едва сдържайки смеха си.
Но изпълненията й продължиха и в залата пред гостите. Задачата й за вечерта бе да бъде шеф мобил и това й помогна да общува отблизо с братя Аргирови за които сподели:
"Братя Аргирови са страшни симпатяги. Толкова добре се разбираме, познават и много врачани. Добре беше."
"Добър апетит и идвайте по-често да ви готвим, да има шоу и всичко да е добре. Сега ще бързам, че имам още хора."
В един от последните епизоди Цвети се запозна отблизо с понятието „амюс бюш“ за което шеф Ангелов обясни, че е комплимент към гостите и представлява малка хапка от остатъци от кухнята.
Обясненията на Цвети за този вид комплимент накараха и зрители и участници да избухнат в смях.
„Добър вечер, много сте сладък. Сега на вас ще ви дадеме една малка хапчица.“, каза тя на шеф Ангелов.
Така си представя момичето този сложен амюс бюш.
"Цветомира, има още да работиш върху това, как се правят комплименти", обясни шеф Ангеров едва сдържайки смеха си.
Но изпълненията й продължиха и в залата пред гостите. Задачата й за вечерта бе да бъде шеф мобил и това й помогна да общува отблизо с братя Аргирови за които сподели:
"Братя Аргирови са страшни симпатяги. Толкова добре се разбираме, познават и много врачани. Добре беше."
"Добър апетит и идвайте по-често да ви готвим, да има шоу и всичко да е добре. Сега ще бързам, че имам още хора."
Гласували общо: 1 потребители