Сигурно се чудиш къде да избягаш от заледената градска атмосфера, без да изгубиш дозата уют, от която се нуждаеш в студените вечери на февруари. Спокойно, идваме на помощ и ще ти разкажем как да преодолееш минусовите температури и застояването вкъщи, без да позволяваш да съсипват настроението ти за нещо специално. Знаеш го ресторант Щастливеца, нали? Там магията има своя дом и обядът, и следобедът, а и вечерята се превръщат в едно незабравимо изживяване на фона на дом от 30-те, където всеки един детайл е на мястото си.
Вглеждаме се в портрета на Алеко, който ни посреща, и усещаме, че тук машината на времето функционира безотказно. Съвършено реставрираните старинни мебели носят духа на историята и ни карат да си сложим най-шармантната шапка, защото отиваме на гости у Щастливеца. А ястията, които ни поднасят любезните сервитьори, ни шашват с въображение и стил.
Ето сега ще ти разкрием и за част от впечатляващото зимно меню. Започваме това кулинарно вълшебство с телешка джолан чорба с печурки, манатарки и цяло яйце. С такъв обяд после със сигурност ще имаш сили да пребориш всяко предизвикателство на работното място или просто да се разходиш в студеното време, което несъмнено ще спре да те плаши.
Ако пък прекараш следобеда при Щастливеца на чаша ароматен чай с подходящото алкохолно гориво и четиво, няма да сгрешиш. Всичко е на една ръка разстояние от теб.
Това, на което те съветваме да отделиш специално време и внимание, са агнешките джоланчета със зелена леща, хрупкави морковчета и аспержи. Най-добре на дълга вечеря в компанията на близки приятели, с които да се радвате заедно на фантастичния вкус и комбинация.
Още докато си похапвахме разкошното шоколадово суфле с малини, си помислихме, че това е перфектната идея за празника Свети Валентин. Трява ти само половинка и финалната нотка на романтичната вечеря е сложена. После ще ни благодариш!
Сигурно се чудиш къде да избягаш от заледената градска атмосфера, без да изгубиш дозата уют, от която се нуждаеш в студените вечери на февруари. Спокойно, идваме на помощ и ще ти разкажем как да преодолееш минусовите температури и застояването вкъщи, без да позволяваш да съсипват настроението ти за нещо специално. Знаеш го ресторант Щастливеца, нали? Там магията има своя дом и обядът, и следобедът, а и вечерята се превръщат в едно незабравимо изживяване на фона на дом от 30-те, където всеки един детайл е на мястото си.
Вглеждаме се в портрета на Алеко, който ни посреща, и усещаме, че тук машината на времето функционира безотказно. Съвършено реставрираните старинни мебели носят духа на историята и ни карат да си сложим най-шармантната шапка, защото отиваме на гости у Щастливеца. А ястията, които ни поднасят любезните сервитьори, ни шашват с въображение и стил.
Ето сега ще ти разкрием и за част от впечатляващото зимно меню. Започваме това кулинарно вълшебство с телешка джолан чорба с печурки, манатарки и цяло яйце. С такъв обяд после със сигурност ще имаш сили да пребориш всяко предизвикателство на работното място или просто да се разходиш в студеното време, което несъмнено ще спре да те плаши.
Ако пък прекараш следобеда при Щастливеца на чаша ароматен чай с подходящото алкохолно гориво и четиво, няма да сгрешиш. Всичко е на една ръка разстояние от теб.
Това, на което те съветваме да отделиш специално време и внимание, са агнешките джоланчета със зелена леща, хрупкави морковчета и аспержи. Най-добре на дълга вечеря в компанията на близки приятели, с които да се радвате заедно на фантастичния вкус и комбинация.
Още докато си похапвахме разкошното шоколадово суфле с малини, си помислихме, че това е перфектната идея за празника Свети Валентин. Трява ти само половинка и финалната нотка на романтичната вечеря е сложена. После ще ни благодариш!
Етикети:
Гласували общо: 1 потребители