Идеално. Добре дошли. Вие как сте? Добре сме, благодарим. Кажи ни какво си първо?
Аз съм направена за филийки или брускети. Супер пухкава и ефирна съм, защото съм създадена от бита осолена сланина, био ябълков оцет, розмарин и чесън. Хм. И кой те прави?
Един човек - Филип Харманджиев. Виждаме се често отблизо. Вярва в силната връзка с природата и се вслушва в нея.
Не. Но ми харесват идеите му. Показва, че симбиотичното земеделие е възможно и пали още хора, които да предлагат храна, която не е просто гориво за организма, ами лекарство. Я пак за симбиотичното земеделие?
Един от най-важните елементи в симбиотичното земеделие е поддържането на здравето на почвата. Тя дава храна за животните, а те на свой ред я наторяват с отпадните си вещества, превърнати в биохумус (компост). Този цикъл е постоянен и целият живот във фермата зависи от него. А може ли да се срещнем с теб отблизо?
Намерете ме на farmhopping.com. Ще ме вземат от тук, ще ме опаковат, ще ме запознаят с другите вкусотии, които сте си избрали от сайта им и заедно ще ни доставят до дома ви или пък до офис на куриер, както предпочитате. А може да се срещнем и направо в магазина им в София – намира се на бул. „Витоша“ 137, до Южен парк.
Пожелавам ви да се размааааазвате, като мен Автор: Злати Стоянова Миналия път говорихме с Горчица Лилава.
Наскоро обединихме усилия с най-голямата платформа за фермерски продукти в страната, farmhopping, и заедно поехме на пътешествие, за да се срещнем с най-полезната и чиста храна, която се произвежда в България. Запознахме се с много фермери, красиви родни кътчета, истории и продукти. И в крайна сметка не открихме нито едно Е…
Днес сме в Чифлик Ливади - фермата се намира само на 6 километра от Сандански в посока Кулата. Хванахме на къс пас една хайвер сланина и я поразпитахме:
Здравей! Как си?
Идеално. Добре дошли. Вие как сте?
Добре сме, благодарим. Кажи ни какво си първо?
Аз съм направена за филийки или брускети. Супер пухкава и ефирна съм, защото съм създадена от бита осолена сланина, био ябълков оцет, розмарин и чесън.
Хм. И кой те прави?
Един човек - Филип Харманджиев. Виждаме се често отблизо. Вярва в силната връзка с природата и се вслушва в нея.
Ама гаджета ли сте?
Не. Но ми харесват идеите му. Показва, че симбиотичното земеделие е възможно и пали още хора, които да предлагат храна, която не е просто гориво за организма, ами лекарство.
Я пак за симбиотичното земеделие?
Един от най-важните елементи в симбиотичното земеделие е поддържането на здравето на почвата. Тя дава храна за животните, а те на свой ред я наторяват с отпадните си вещества, превърнати в биохумус (компост). Този цикъл е постоянен и целият живот във фермата зависи от него.
А може ли да се срещнем с теб отблизо?
Намерете ме на farmhopping.com. Ще ме вземат от тук, ще ме опаковат, ще ме запознаят с другите вкусотии, които сте си избрали от сайта им и заедно ще ни доставят до дома ви или пък до офис на куриер, както предпочитате. А може да се срещнем и направо в магазина им в София – намира се на бул. „Витоша“ 137, до Южен парк.
Пожелай нещо на Sofialive.bg.
Пожелавам ви да се размааааазвате, като мен
Автор: Злати Стоянова
Миналия път говорихме с Горчица Лилава.