Да разлаем съседите

icon
Sofialive.bg

Що е то семейна идилия и домашен уют и има ли почва в квартал, където всичко е повече от забавно и неочаквано смешно? Ако мислиш, че е възможно да има мир и любов между новодомци с малко дете и група разгонени студенти, задължително трябва да гледаш Да разлаем съседите. Защото съвсем скоро една мила двойка ще разбие на пух и прах всички митове за фамилното щастие.

Истинска революция са подготвили Сет Роген (Това е краят, Позабременяла) и Роуз Бърн (Секс, наркотици и Лас Вегас), които няма да пестят думи и усилия в кварталната война с група студенти, решили да превърнат тихата им улица в свърталище за купони и разврат.

neighbors1_800

Мак (Сет Роген) и Кели Раднер (Роуз Бърн) се радват на приятно и спокойно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря, която обграждат с грижи и любов. Умилителната им семейна приказка обаче се превръща в истинска хорър история, когато в съседната къща се нанася група купонджии.

neighbors2_800

Скоро след пристигането на студентското братство Делта Пси, уютният дом на семейство Раднер става истинско бойно поле. Прилежно окосената морава бързо се трансформира в минна зона, където храстите са с неприлична форма, а вместо пролетни цветя, из тревата виреят използвани презервативи.

Въоръжени с мощни тонколони, планини от алкохол и всички необходими средства за "взривяване" на идилични приказки, съседите превръщат фамилния рай на семейство Раднер в истински дискотечен ад.


neighbors3_800

Сплотеният дует на "абсолютните задръстеняци" и отбора на "новодомците", предвождан от Зак Ефрон (Училищен мюзикъл), плюс разярените съкварталци, допълват уличния многобой с брутални шеги и нечестни номера, правейки от тихото предградие истински ад. Експлодиращи въздушни възглавници, прехвърчащи със страшна скорост фитнес топки и един куп предмети, загубили обичайното си безопасно предназначение, превръщат филма в гарантирана забава.

с една дума
КУПОН. Един от най-големите купони на Земята безспорно е Карнавалът в Рио де Жанейро. Датира от 291 години насам и се провежда ежегодно през месец февруари. Публиката за официалната част стига до 90 000 души, а след това карнавалът залива всички улици, площади и барове.

{{trailer}}

Текст Десислава Мирчева