Джак и Джил

icon
Sofialive.bg

Ето как стават нещата - Джак е нахакан играч в рекламния бизнес, Джил е супердразнещата му сестра, а двамата всъщност са близнаци. Само дето той живее в Ел Ей, а тя - в Ню Йорк, но се срещат веднъж годишно - точно за Деня на благодарността. Естествено те не могат да се дишат, а в буферната зона помежду им е леко безличната съпруга на Джак - Ерин (Кейти Холмс), която за нищо на света не може да ги помири.

Както вече казахме, Сандлър се бори и с двете роли, докато тази на Ал Пачино направо е изумителна - той играе самия себе си и е обект на ухажване от Джак, защото му трябва за някаква рекламна кампания. Като по поръчка нашият Ал хлътва до уши по сестрата и е навит да се снима за каквото и да е, но при едно условие - интимна среща с нея. Проблемът обаче е, че близначката хич не иска и да чуе, независимо колко чаровен, богат и известен е той.

Този път Адам Сандлър не е режисьор на собствената си лента, а е оставил тази задача на верния си приятел Денис Дугън, с когото последно направиха доста глуповатите Дърти хлапета и Жена назаем. За съжаление обаче и този път са оплескали гащите - филмът наистина е рядко тъп, както и бе оплют отвсякъде. Но това не му попречи да навърти 25 милиона долара печалба още с първата си прожекция, и то само в Щатите.

с една дума
БЛИЗНАЦИ. Въпреки че близнаците са генетично идентични, техните пръстови отпечатъци се различават един от друг.

Италиански ресторант-пицария