Как да разбера?

icon
Sofialive.bg

Джеймс Бруук заслужава едно потупване по рамото за нещата, направил досега: 477 епизода на Семейство Симпсън (като сценарист) плюс Телевизионна мрежа и Колкото - толкова (като режисьор и продуцент). Само че с Как да разбера? определено няма да се гордее, сигурни сме в това. Въпреки сносния каст - Джак Никълсън, Рийз Уидърспуун, Оуен Уилсън и донякъде Пол Ръд, филмът не само накуцва, ами направо се е засилил в инвалидна количка от бул. „Черни връх" надолу. Чичо Джак изглежда все едно е в будна кома, а Рийз на моменти е откровено дразнеща. Само един Оуен Уилсън се справя добре, но при него от известно време е така.

Уидърспуун е изритана от националния отбор по софтбол и понеже няма кво да прави, го удря на любов с плейбоя Уилсън. И за да стане по-интересно, в играта влиза Пол Ръд като острия връх на този любовен триъгълник. Той обаче е на път да влезе в затвора заради финансовите издънки на баща си (Никълсън), Рийс започва да се раздвоява в чувствата си и бла-бла, бла-бла, бла-бла.

Нека само да отбележим, че в сценария (пак на Бруукс) не липсват забавни моменти, но като цяло Как да разбера? не си струва парите и усилието.

с една дума
СОФТБОЛ. Същото е като бейзбола, само дето топката е по-голяма, полето по-малко и питчърите замахват при хвърляне отдолу, а не отгоре.