Който оцелее ще разказва

icon
Sofialive.bg

Сигурно вече си го чул, прочел и видял над 100 пъти, но трябва да знаеш, че е истина. Ако си гледал поне един епизод на Family guy и ти е харесало и ако си се пръснал от смях с Приятелю, Тед, то Който оцелее ще разказва определено няма да те разочарова.

Ако си направиш труда да преведеш буквално името на поредния шедьовър на Сет Макфарлан - A Million Ways to Die in The West (Милион начини да загинеш в Запада), то тогава вероятно се досещаш, че той остава верен на стила си. Сет Макфарлан е режисьор, продуцент, съсценарист и едновременно с това играе ролята на бъзливия фермер Албърт в Който оцелее ще разказва. Той е онова добро момче, което всички пренебрегват, заради мустакати и малко по-богати герои, а родителите му ще те върнат в началото на Cartoon Network и историята на Бъзливото куче.

04_800

Убийствено смешен филм с много добре изграден сюжет, който разказва за фермер, чието нафустено гадже го зарязва заради друг мъжага, след като Албърт отказва да участва в дуел. Тогава в града пристига никому незнайната красавица Анна (Чарлийз Терон), която му помага да прояви мъжество и двамата се влюбват. Съпругът й обаче е прочут разбойник и иска отмъщение, което ще накара фермера да изпита смелостта си.

В ролите на жертви и убийци се превъплъщават един куп известни актьори, сред които Аманда Сейфрид, Лиъм Нийсън и Нийл Харис, а най-добрият приятел на Албърт - Едуард (Джовани Рибиси), не е бил с жена никога през живота си и няма да повярваш коя е приятелката му и с какво се занимава. Зад камерата застава част от екипа, работил по сериала Family Guy.

01_800

Който оцелее ще разказва събира и част от създателите на филма Приятелю, Тед - в това число продуцентите Скот Стъбър и Джейсън Кларк, както и съсценаристите Уесли Уайлд и Алек Сълкин. Абсолютната окупация на американския боксофис, която Приятелю, Тед направи през 2012, превърна филма в най-успешната кинопремиера на комедия с възрастово ограничение 17+ за всички времена. Продукцията, в която Сет Макфарлан е режисьор, сценарист, а също и дубльор на мечето Тед, стана и най-успешното заглавие на Юнивърсал за годината. Лентата получи признание и от филмовите награди на MTV, които обявиха Сет Макфарлан и Марк Уолбърг за най-добрия филмов дует.


с една дума
СМЯХ. Въпреки твърденията на Аристотел, че от всички живи същества се смее само човекът, ние хич не сме съгласни с това схващане. Точно затова ще ти кажем, че при игра или пък когато ги гъделичкат, плъховете издават сигнали (нещо като цвърчене), които можеш да чуеш и без специално оборудване. На всичкото отгоре малките животинки имат гъдел, също както и ти, а и даже им харесва.

{{trailer}}