Котаракът в чизми 3D

icon
Sofialive.bg

Нещата тук са доста навързани - режисьор на Котаракът... е Крис Милър, който участва в писането на сценария за Шрек 2 и след това режисира третата част на историята за зеленото огре. Още тогава обаче му става ясно, че в мустакатия герой има доста хляб и би било чудесно, ако за него се направи съвсем отделен филм.

Така че ето го и него - нашият котьо е главен герой в приключение, където финална цел са едни златни яйца, които (естествено) ги цвъка някаква златна гъска, заключена в зловещ замък. И понеже сам няма да се справи, на помощ дотичват Кити Лапичката (озвучена в оригинал от Салма Хайек) и Хъмпти Дъмпти от Алиса в Страната на чудесата. После обаче се оказва, че една кражба приключение не прави и към финала се налага да защитават цяло село от бясната майка на спомената гъска, тръгнала на отмъстителен поход за своето пернато.

Котаракът в чизми първоначално е мислен да мине директно на DVD, но впоследствие Dreamworks решават да го пуснат и на голям екран. Което хич не е глупаво - лентата навъртя 9.6 млн. долара само в първия ден и стана най-гледаният филм с премиера навръх Хелоуийн (досегашният рекорд бе на Убийствен пъзел 3).

с една дума
КОТКА. Котките владеят над 1000 различни мяукания, но за разлика от кучетата никога не изпитват самота.

Ресторант-пицария