Love.net

icon
Sofialive.bg

Но, оказа се, любов от пръв поглед за нас не е. Съмненията ни удариха още в началото и по-точно когато в една от първите сцени изскочи някаква чалга от саундтрака, която едва ли е сложена там с мисъл за ирония. По-нататък имаше доста музика и от Юрая Хийп -други наши „любимци", но трябва да признаем, че тя все пак се връзва някак с филма, пък и вокалистът Джон Лоутън прави доста приятен, ако не и блестящ кинодебют тук.

Love.net тръгва с четири истории, които се въртят около едно и също - всичко живо във филма търси нещо за таковане в интернет. Дали от отчаяние, скука или професионален интерес (Захари Бахаров е журналист от лайфстайл списание, който пише статия по темата) или просто за да изкара някой и друг лев с кеф (манекенката Диляна Попова, която в случая играе художничка).

Най-силната обаче е тази на хирурга Христо Шопов и жена му Лилия Маравиля, които разполагат с кинти, лъскав апартамент и свестен син, но не и със страст в леглото. Той вече не я забелязва и повече от година ловува мадами в мрежата, докато тя най-накрая не го спипва - „тъпакът си запаметил юзърнейма и паролата в компютъра". След което започва дълбока романтише игра на котка и мишка - тя също се регистрира в сайта, мистериозна като Офелия, и с кратките си имейли го кара отново да налапа кукичката. Или както казва самият Шопов в края на филма: „Копеле, осрах се - влюбен съм в жена си".

Ако не бяха те, а и голямата Койна Русева с нейната роля на самотна майка, която просто се чука, за да забрави неясно какво, Love.net би бил пълна боза. Каквито са моментите с режисьорката Диана Добрева и откъсите от спектакъла й Казанова, който направо ни закопа със своята напъната авангардност - изглеждат все едно Мел Брукс вече се е избъзикал с тях като за последно.

с една дума
САЙТ. Най-големите за запознанства в света са www.match.com и www.eHarmony.com, като само в Щатите приходите от тази дейност са близо 1 милиард долара.