Мегаум

icon
Sofialive.bg

Още повече че сценаристите се държат достойно и не ни пробутват вехтата идея как доброто винаги побеждава, а даже напротив - лошите всъщност са героите на вечерта, точно като в Аз, проклетникът.

Злият и леко смотан Мегаум (този с голямата синя глава, кой друг) си има враг - мазният и зализан Метромен, който не стига, че е мега тъп, ами му върти и номера, за да го извади от играта. Остави друго, но успява. Тогава на нашия човек му светва, че да си единствен злодей в света е доста самотно, затова намисля да си създаде нов противник. И така.

Саундтракът също топли сърцето. Не че си лягаме и ставаме с Ей Си / Ди Си и Гънс енд Роузис, но нали търсим ирония - ето ти я тук. Дори „Bad" на Майкъл Джексън звучи актуално, без да е част от някаква сълзлива документална изцепка. Пак повтаряме - Мегаум е чисто забавление. Което си е стопроцентова рядкост.

с една дума
ГЕРОЙ. За промоцията на филма Уил Феръл (гласът на Мегаум) облякъл 1580 свои приятели в костюми на комикс герои. Сега всички те са в Гинес като най-голямото тематично парти евър.