Палавата класна

icon
Sofialive.bg

Всъщност на пияндето Елизабет (Диас) въобще не й се занимава с някакво си даскало, а просто изкарва някой долар, докато на хоризонта не се появи мистър Богат и Красив. Нещата се сговняват още повече, след като поредният перспективен ерген й показва среден пръст, но тогава в гимназията пристига смутеният даскал Скот (Тимбърлейк). Той отскоро е с разбито сърце, кинти не му липсват и харесва мадами с големи балкони, ако се съди по снимките на бившата му.

Планът на Елизабет е от прост по-прост - тя ще се бръкне за нов силиконов релеф, а парите за него ще дойдат от бонуса й за най-добра учителка в областта. Но това ще се случи само ако спечели някакво си досадно регионално състезание, което означава край на бърбъна и махмурлуците. Има и по-лошо обаче - очилатият Скот май е налапал въдицата по една от колежките й.

с една дума
БЪРБЪН. За разлика от обикновеното уиски, по закон бърбънът трябва да съдържа 51% царевица, а не ечемик. Освен това е задължително да престои поне две години в бъчви от бял дъб и в никакъв случай да не му се добавят захар, есенции или оцветители.

Галерия