Пираня 3D

icon
Sofialive.bg

А, и да не забравяме 3D-то, което в този случай идва точно на място. Вместо да се мъчиш с триизмерната визия на филми-трупове като Последният повелител на въздуха и Step Up 3D, тук тя ти пълни сърцето. Актьорите също са идеално подбрани - Елизебет Шу, Кристофър Лойд, Ричърд Драйфус, Кели Бруук и дори Илай Рот, режисьорът на Хостел. Нито един от тях не си дава зор обаче, което и хич не е лошо - отдалече си личи, че им е супер купон.

Филмът е римейк на оригинала от 1978-а (който, от своя страна, се ебава с Челюсти на Спилбърг). Лейк Виктория, Аризона. Пролетна ваканция и 20 000 полуголи студента, които се наливат с бира. Леко земетресение пуква дъното на езерото и оттам излизат пирани от времето на динозаврите. Всичко започва с нежно похапване по невинен женски задник и е повече от ясно с какво продължава. Няма какво да добавим, освен че сред цялата юфка се снима и софт порно филм.

с една дума
ПИРАНЯ. Повечето от историите за тях всъщност са пълни глупости. Пираните рядко нападат хора и животни, често се хранят с растения и по принцип не са агресивни.