Пътуване до тайнствения остров 3D

icon
Sofialive.bg

В първата - Пътуване до центъра на земята (2008), главен герой беше Брендън Фрейзър, който категорично отказа да се забърква в продължението, а с него авантюрата напуснаха режисьорът Ерик Бревиг и оригиналните сценаристи. За разлика от тях Джош Хътчърсън е на линия, а сред пресните попълнения са големият Майкъл Кейн и също толкова големият (само на бицепси обаче) Дуейн Джонсън-Скалата. Да не забравяме и новия диригент на цялата история - режисьора Брад Пейтън, за когото това е трудният втори след онази боза Котки и кучета 2.

И така - Шон (Хътчърсън) този път засича кодирано излъчване по радиото, което дешифрира с помощта на втория си баща Ханк (Скалата, моля ти се) и на двамата им светва, че става въпрос за някакъв мистериозен остров, дето го няма на картите. Тийнейджърът е убеден, че именно там вее гащи отдавна изчезналият му дядо, затова хвърля чифт чорапи в раницата и заедно с Ханк вдига гълъбите към тази тера инкогнита. Оттук нататък е пълен гювеч - намират острова (който се оказва изгубената Атлантида), налитат на дядото (който се оказва Майкъл Кейн) и в крайна сметка се разбира, че океана скоро ще ги залее, та се налага да изчезват на секундата.

с една дума
ОСТРОВ. Най-големият на планетата е Гренландия с площ 2 130 800 кв. км, почти три пъти повече от втория в редичката - Папуа Нова Гвинея.

Нощен клуб с разнообразна кухня