Седмичен график

icon
Sofialive.bg

Шведите туко-що ни кацнаха с лятно предложение за всеки ден от седмицата, толкова привлекателно и достъпно, че като нищо си вместил разходката до емблематичната жълто-синя сграда в графика си. Имай предвид, че офертата е валидна до края на август, така че дори да забегнеш за малко нанякъде, все ще успееш да освежиш дома си в най-удачния за това сезон.

Всеки ден от седмицата те очаква различно предложение. В понеделниците скочи до „Околовръстен път" 216, но не забравяй да вземеш своята карта IKEA Family. Тя е разковничето към благинките в първия ден на седмицата, защото ще добавиш по цели 10 точки за всеки инвестиран в покупки лев - двойно повече отколкото в останалото „нормално" време.

От понеделника прехвърчаме директно на петъка, защото в този майсторски ден картата IKEA Family е отново в светлините на прожекторите. Направиш ли покупка за поне 10 лв. в магазина, в ресторанта, в бистрото или в магазина за шведска храна, участваш в томбола за пет продукта IKEA.

4.ikea_1089

Вторниците до края на август ги остави за продуктите, с които ще направиш пълна промяна на домашното гнездо и, ако стойността им е поне 500 лв., безплатната доставка ти е в кърпа вързана. В четвъртъците - при същите цифрови условия - бонусът ти е „гледай как се прави" или безплатен монтаж от протата на IKEA.

В сряда може да се разходиш до магазина дори само заради хапването - в този ден от седмицата то е на дневен ред. След 12:00 в ресторанта на втория етаж всички топли ястия моментално ще получат петдесетпроентен срив в цената. Така на секундата си решаваш проблема с обяда - с една салата Цезар за 2,25 лв. и порция от 10 кюфтенца с гарнитура срещу 1,97 лв.

Децата също не са забравени. За тях са предвидени специални забавления в дните на уикендите между 11:00 и 15:00, но ще навлезем в подробности за тях друг път. Сега само ще издадем, че в ресторанта ги чака детска порция от основното ястие и, естествено, фунийка сладолед. Те са безплатни за всички сладури до 12 години, минали през IKEA кой да е ден до 23 август, и ще им дойдат съвсем добре след обиколката в препълнения с играчки отдел.


Промоцията важи до 30 август.
За повече подробности следи за информация в сайта на 
IKEA,
както и в сайта и в 
приложението на Sofia Live

Текст Нели А. Калчева